.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS !!!

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (15/05/2016)
Στο σφυρί όλα τα Κόκκινα Δάνεια, πλην στεγαστικών με αξία ακινήτου έως 140.000 ευρώ, που προστατεύονται προσωρινά, μέχρι 31/12/2017 !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Την άμεση απελευθέρωση της πώλησης όλων των «κόκκινων» δανείων, με προστασία έως 1η Ιανουαρίου 2018 μόνο εκείνων που αφορούν στην κύρια κατοικία των δανειοληπτών ή είναι συνδεδεμένα με αυτήν, προβλέπει, μεταξύ άλλων, το προσχέδιο του Μνημονίου.

Όμως, σύμφωνα με τα «Νέα», και στην περίπτωση των δανείων που αφορούν στην κύρια κατοικία, η προστασία θα αφορά μόνο εκείνα για τα οποία η αντικειμενική αξία των ακινήτων δεν ξεπερνά τις 140.000 ευρώ. 

Για όλα τα άλλα δάνεια, η απελευθέρωση θα είναι άμεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο προσχέδιο προβλέπεται ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει σε τροποποίηση του νόμου Σταθάκη για τα κόκκινα δάνεια ώστε να επιτραπεί στο μέλλον η πώληση «κόκκινων» και μη δανείων και σε νομικά πρόσωπα που έχουν συσταθεί σε κάθε κράτος-μέλος της ΕΕ και σε τρίτες χώρες εκτός ΕΕ, και όχι μόνο σε εταιρείες funds που έχουν έδρα τους την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ
http://www.enikonomia.gr/my-money/58848,Sto-sfyri-ola-ta-kokkina-daneia-plhn-stegastikwn-ews-140000-eyrw.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates