.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ !!! Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΑ
Όλα τα εμβάσματα, ειδικά από το 2002 και μετά, είναι καταχωρημένα στο αρχείο της πλατφόρμας πληρωμών του ευρωσυστήματος TARGET2, που τηρείται από την Τράπεζα της Ελλάδος !!!



Να ζητηθεί εδώ και τώρα η ΛΙΣΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

Η λίστα του κρατικοδίαιτου και χρυσοπληρωμένου από τους φορολογούμενους αυτού κυριούλη, που ενώ έχτισε την καριέρα του πάνω στα συντρίμια των ναυαγίων που φέρουν την υπογραφή του, σήμερα έχει το θράσος να πουλάει τρέλα και να κουνάει το δάχτυλο στους αφελείς Συριζαίους, που αντί να τον έχουν κλείσει στη φυλακή από τον Ιανουάριο του 2015, ανέχθηκαν και συνεχίζουν να ανέχονται την υπονόμευση του σε κάθε εθνική διαπραγματευτική προσπάθεια και διεκδίκηση.

Τα σκάνδαλα της Εμπορικής Τράπεζας δεν έχουν ακόμη παραγραφεί, όπως και η απάτη του Success Story των Μνημονίων Ι & ΙΙ, που έναντι 60 Δις δημοσιονομικής προσαρμογής, δημιούργησαν, αντί για πραγματικά πλεονάσματα, μια νέα μαύρη τρύπα 300 περίπου Δις στην εθνική μας οικονομία, που την πληρώνουν καθημερινά οι φορολογούμενοι σε όρους εκτέλεσης του προϋπολογισμού.
110 Δις οφειλές σε δημόσιο και ταμεία + 107 Δις Κόκκινα Δάνεια + 16 Δις αναβαλλόμενη φορολογία των τραπεζών + 160 τουλάχιστον Δις οφειλές τραπεζών σε ΕΚΤ, ELA και Target2, σουμάρουν συνολικά περί τα 400 Δις.
Όλα αυτά μαζί, το 2010, δεν ξεπερνούσαν τα 100 Δις !!!

Η Κυβέρνηση, αν θέλει πραγματικά να γυρίσουν πίσω τα κάθε λογής κλεμμένα, έχει τη δυνατότητα να απαιτήσει (όχι να ζητήσει) από τον Γιάννη Στουρνάρα να διαβιβάσει το αρχείο στη δικαιοσύνη ή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Και αν η ΤτΕ επικαλεσθεί, κατά την προσφιλή τακτική της, το γνωστό ανέκδοτο του τραπεζικού απορρήτου, τότε με μια ΠΝΠ να αρθεί το τραπεζικό απόρρητο για τη συγκεκριμένη λίστα.

Δεν υπάρχει τραπεζικό απόρρητο σε μια χώρα που έχει χάσει το 30+% του ΑΕΠ της, που την μαστίζει η ανεργία και η οικονομική μετανάστευση των νέων επιστημόνων, που μετράει χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα, που απελευθερώνει τους πλειστηριασμούς και πουλάει τα δάνεια των φτωχών στα ξένα funds, που δεν ξέρει αν θα μπορεί να πληρώσει συντάξεις σε δύο χρόνια, που πληρώνει τους εργαζόμενούς της ως Πακιστανούς, που νομοθετεί καθ' υπαγόρευση των δανειστών της και που έχει απωλέσει από το 2010 την εθνική της κυριαρχία.

Είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια το τραπεζικό απόρρητο όταν έχεις εκχωρήσει την εθνική σου αξιοπρέπεια στους δανειστές σου και όταν η δημόσια σου διοίκηση έχει γίνει πουτάνα κάποιων μέθυσων και ανώμαλων χαρτογιακάδων τρίτης διαλογής, που ζουν το μύθο τους στο Hilton, με τα έξοδα πληρωμένα από τους Έλληνες που σε έκαναν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Είναι σα να διεκδικούν το δικαίωμα στην παρθενία, οι εργαζόμενες στους οίκους ανοχής ..... 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates