.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΕΥΑΓΓΕΛΕ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΤΟ PSI+, ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ;;;

ΤΟ PSI+ EKANE ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, διπλές σειρές ΜΑΤ, αστυνομικούς με πολιτικά σε όλους τους ορόφους και ανιχνευτές μετάλλων, στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχείρησε εκ νέου χθες, με λεκτικές ακροβασίες, να υπερασπιστεί το έγκλημα του PSI, από το οποίο έχασαν χιλιάδες Έλληνες επενδυτές τις αποταμιεύσεις τους, σε ποσοστό πάνω από 50% !!!



Έξω από το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Μικροομολογιούχων κρατήθηκαν σε απόσταση από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρά τις εκκλήσεις τους προς τις αστυνομικές Αρχές να επιδώσουν το φυλλάδιο που είχαν τυπώσει με τίτλο «Το Ελληνικό Δημόσιο άρπαξε τις αποταμιεύσεις μας»!

«Δεν μας αφήνουν να πλησιάσουμε, ενώ εμείς επενδύσαμε τις αποταμιεύσεις μας, και μάλιστα την περίοδο της κρίσης, σε «χαρτιά» που είχαν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, και δεν βγάλαμε τα χρήματά μας έξω, όπως μερικοί από αυτούς που τώρα βρίσκονται μέσα» δήλωσε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου. 


Μεταξύ των καλεσμένων στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο «E-kyklos» (προσωπικό think tank του Ευ. Βενιζέλου) ήταν ο πρώτος υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, αλλά και οι Κ. Σημίτης, Χάρης Θεοχάρης, Γ. Στουρνάρας, Χ. Πρωτόπαπας, Π. Ιωακειμίδης, όπως και πολλοί ακόμα από το «ένδοξο» εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, ενώ αργότερα κατέφθασε και ο Β. Λεβέντης.

Την εκδήλωση, στην οποία πήραν μέρος και δύο από τους διεθνείς «συνενόχους» του Ευ. Βενιζέλου, ο οικονομολόγος Ντανιέλ Κοέν και ο «περίεργος» μεγαλοεπενδυτής της Japonica Partners Πολ Καζαριάν, συντόνιζε ο δημοσιογράφος Π. Καψής.


ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=980484735376802&set=a.323280107763938.72126.100002458547330&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates