.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με τους όψιμους και όψιμες θρηνωδούς γιά την υπόθεση της Εταιρείας Ηλεκτρονικών Ειδών που έβαλε λουκέτο... Επειδή είμαι χρόοοονια στο χρηματιστηριακό κουρμπέτι... Μπορεί να μας πεί η Φορολογική Αρχή άν έχει ακούσει κάτι που φημολογείται......  ώστε η εταιρεία να μείνει κυριολεκτικά κουφάρι??? Εγώ ερωτήσεις υποβάλλω... Αντε γιατί τα πήρα πρωινιάτικα!



Αντε, και μη μασατε κουτόχορτο! Αυτοί δυστυχώς υπήρξαν πολλοί από τους "Επιχειρηματίες" που τάχα τους διώχνει το πράγματι άθλιο φορομπηχτικό και αντιεπιχειρηματικό περιβάλλον!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟ Ι!! Ρωτήστε και τους εργαζόμενους στο Λογιστήριο της επιχείρησης!

" Η φορολογική «καμπάνα» των 79,5 εκ. ευρώ

Η φορολογική «καμπάνα» ύψους 79,5 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στην Ηλεκτρονική Αθηνών για φερόμενη λήψη και σε συνέχεια έκδοση δήθεν εικονικών, ως προς τις συναλλαγές, τιμολογίων, συνολικής αξίας 39,7 εκατ. ευρώ την τριετή περίοδο 2006- 2009 αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για τον Γιάννη Στρούτση.

Ο επιχειρηματίας έχει καταθέσει προσφυγές προς τα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια, καθώς και ενώπιον της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών προκειμένου να ακυρωθούν τα πρόστιμα των 79,5 εκατ. ευρώ.

Η εισηγμένη αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως όλες οι αγορές και οι πωλήσεις της ήταν και είναι πραγματικές, υποστηρίζονται από πλήρη φορολογικά στοιχεία, ενώ η διοίκηση τονίζει πως κατέβαλλε τον ΦΠΑ που αναλογούσε στην εταιρία μέσω των προβλεπόμενων τραπεζικών λογαριασμών.

Η Ηλεκτρονική Αθηνών θέλει να εξαντλήσει κάθε δικαστική και διοικητική διαδικασία για την ακύρωση των «τσουχτερών» προστίμων και εκτιμά πως στο τέλος αυτό θα το πετύχει. Ήδη μετά την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής ακυρώθηκαν οι προσβαλλόμενες πράξεις και η υπόθεση πέρασε ξανά στην ΔΥΟ Μεγάλων Επιχειρήσεων για να προχωρήσει με τις δικές της ενέργειες.

ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007772265380&fref=pb_friends

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates