.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ !!! ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ 
Παρουσιάζονται οι παρανομίες που κατέδειξε η γνωμοδότηση των έγκριτων νομικών Μανιτάκη – Καϊδατζή, για τις εισφορές, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την άρνηση του ΟΑΕΕ να παρέχει τις προβλεπόμενες βεβαιώσεις σε όσους οφείλουν κι άλλες έκνομες καταστάσεις !!!



Οι παρανομίες του ΟΑΕΕ φτάνουν για να γεμίσουν έναν τόμο, οπότε εδώ παρουσιάζονται κωδικοποιημένα τα δημοσιεύματα με συνοπτική περιγραφή. Σε κάθε δημοσίευμα υπάρχουν παραπομπές για τις επιμέρους παρανομίες καθώς και τα νομικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν τις παρανομίες του ΟΑΕΕ και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ασφαλισμένοι.

Αντισυνταγματική η δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών με απόφαση του ΣτΕ. Αντιδράστε : Στο άρθρο υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών, για οφειλές, αλλά και ο τρόπος που μπορούν να αντιδράσουν οι ασφαλισμένοι για να προστατευτούν.

Αντισυνταγματικές οι αναδρομικές χρεώσεις του ΟΑΕΕ : Στο άρθρο παρουσιάζεται νομική τεκμηρίωση για την αντισυνταγματικότητα της αναδρομικής χρέωσης σε όσους υποχρεωτικά υπήγαγαν στον ΟΑΕΕ ενώ ήταν ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ ή στο ΙΚΑ.

Εισφορές δυσανάλογες με το εισόδημα οδηγούν σε αποκλεισμό από την εργασία : Όπως αναφέρει και ο τίτλος στο δημοσίευμα παρουσιάζεται ευρωπαϊκή νομολογία κατ’ αναλογία της οποίας ο τρόπος υπολογισμού των εισφορών δεν θα πρέπει να οδηγεί τον ασφαλισμένο σε αποκλεισμό από την εργασία.

Παρανομεί ο ΟΑΕΕ και αγνοεί εισαγγελική εντολή για χορήγηση βεβαίωσης οφειλών : Επώνυμη καταγγελία δικηγόρου για την άρνηση του ΟΑΕΕ να εκτελέσει εισαγγελική εντολή παροχής βεβαίωσης σε ασφαλισμένο οφειλέτη και σύνδεσμοι σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως μπορεί να αντιδράσουν οι ασφαλισμένοι σε ανάλογη περίπτωση.

Που πήγαν τα 100.000.000 του λογαριασμού ανεργίας ελευθέρων επαγγελματιών ; : Πως «κουκούλωσαν» τις παράνομες ενέργειες της διοίκησης του ΟΑΕΕ, με αντισυνταγματική τροπολογία.

Παράνομη η άρνηση θεώρησης βιβλιαρίων κι έχει ποινικές ευθύνες. Αντιδράστε : Σε βίντεο που υπάρχει στο άρθρο, ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς εξηγεί ποιες διεθνείς συνθήκες παραβιάζονται με την άρνηση του ΟΑΕΕ να θεωρήσει βιβλιάρια ασθενείας, ενώ υπάρχει και εξώδικο κατά του ΟΑΕΕ που έχει συντάξει ο ίδιος, για όποιον θα ήθελε να διεκδικήσει την θεώρηση βιβλιαρίου υγείας


ΠΗΓΗ
https://oaee2015.wordpress.com/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B1%CE%B5%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates