.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ, ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ & ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ !!!

ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ 250.000 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ;;;
Ακόμη και να τα είχαν μια φορά και έναν καιρό  στις πατρίδες τους, σήμερα, ούτε τάχουν μέσα στις άδειες τσέπες τους, ούτε μπορούν να τα μεταφέρουν διατραπεζικά απο εκεί, αν υποθέσουμε ότι τα έχουν στα ονόματά τους, σε τραπεζικούς λογαριασμούς, στις χώρες τους, αν δεν τους τα σήκωσαν με τη βία ή με πλαστογραφίες αυτοί που τους ανάγκασαν να γίνουν πρόσφυγες και μετανάστες !!!
Άρα, επιτέλους, σοβαρευτείτε ...... 



Μάρδας: Θα αναζητήσουμε επενδύσεις σε πρόσφυγες και μετανάστες
Καταγραφή του οικονομικού προφίλ των μεταναστών προανήγγειλε ο υφ. Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ. Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας ανέφερε πως η κυβέρνηση μελετά σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας. 

Ο Δ. Μάρδας υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής». 

Ο κύριος Μάρδας επίσης σημείωσε "δουλειά μας είναι να βρίσκουμε επενδύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο θα προχωρήσουμε σε μία καταγραφή του οικονομικού προφίλ των προσφύγων ώστε να διαπιστώσουμε ποιοι από αυτούς έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και θέλουν να επενδύσουν στη χώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates