.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ;;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ !!!

ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΟΡΑΓΙΑΣ & ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Συνεργάσιμοι δανειολήπτες αναζητούν τράπεζες
της Νένας Μαλλιάρα

Ανέτοιμες να υιοθετήσουν τις μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις για την παροχή βιώσιμων λύσεων στους δανειολήπτες με μη εξυπηρετούμενα δάνεια, εμφανίζονται ορισμένες τράπεζες.

Ως αποτέλεσμα, δανειολήπτες που δεν ανήκουν στους στρατηγικούς κακοπληρωτές και προσεγγίζουν οι ίδιοι την τράπεζά τους, αγωνιώντας να φανούν συνεπείς με την αποπληρωμή του δανείου τους, βρίσκουν μπροστά τους μία μη συνεργάσιμη τράπεζα. Και αυτό, καθώς η ρύθμιση που προτείνεται στον δανειολήπτη βασίζεται στην φόρμουλα της επιμήκυνσης του δανείου και όχι σε μία λύση που μπορεί να εγγυηθεί αφενός μία δόση ανεκτή για τον οφειλέτη, αφετέρου μία δόση την οποία η τράπεζα θα μπορεί να εισπράττει με συνέπεια και σε ορίζοντα που δεν θα εκτείνεται στο… άπειρον.
Εν ολίγοις, με βάση τις δραστικές λύσεις που ζητούν για τον χειρισμό των "κόκκινων" δανείων η ΕΚΤ και ο SSM, αλλά και ο διοικητής της ΤτΕ, ο οποίος κάλεσε τις τράπεζες να εφαρμόσουν μακροπρόθεσμες και βιώσιμες ρυθμίσεις, οι τράπεζες δεν μπορούν να προτείνουν στους πελάτες τους ως μοναδική επιλογή την επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου. Τη στιγμή μάλιστα που ο οφειλέτης έχει ένα δάνειο που λήγει π.χ. σε 5 χρόνια, το έχει εξυπηρετήσει με συνέπεια για 10 χρόνια και η τράπεζα τού προτείνει ως ρύθμιση την επέκταση του δανείου στα 25 χρόνια!

Ανάλογες συμπεριφορές τραπεζών έχουν καταγγελθεί στο Capital.gr, αλλά και στον Τραπεζικό Μεσολαβητή, καθώς υπάρχουν πολλοί δανειολήπτες που κινδυνεύουν να καταγραφούν ως μη συνεργάσιμοι, επειδή η τράπεζα τούς προτείνει μία ανεφάρμοστη ρύθμιση.

ΠΗΓΗ
http://www.capital.gr/oikonomia/3109924/sunergasimoi-daneioliptes-anazitoun-sunergasimes-trapezes


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates