.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Καταρρέει και το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας !!!




Σε ελεύθερη πτώση φαίνεται πως βρίσκεται η οικονομία διαφόρων ευρωπαϊκών κρατών, ενώ όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος αδύναμος κρίκος που θα σπάσει είναι η Ιταλία. 


Κυριολεκτικά, το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, προκαλώντας εκ νέου ανησυχίες για την οικονομία της Ευρώπης. Τα δεδομένα φανερώνουν πως στην Ιταλία τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται καθημερινά, προκαλώντας πολλές ανησυχίες για νέα οικονομική κρίση, η οποία θα έχει ως επίκεντρο τη χώρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, τα αποθέματα των ιταλικών τραπεζών έχουν μειωθεί κατά 28% από τον Ιανουάριο, ενώ για τις μικρότερες τράπεζες το ποσοστό είναι πολύ πιο μεγάλο. Μέσα σε μία μόλις ημέρα (7/3/2016), η τράπεζα Monte dei Paschi είδε μείωση της αξίας των μετοχών της κατά 4,7%, ενώ από την αρχή του έτους, οι μειώσεις ανέρχονται σε 56%. Οι μετοχές της Carige είδαν μείωση 8%, χάνοντας συνολικά το 58% από την αρχή του έτους.

Η οικονομία λοιπόν της Ιταλίας βρίσκεται σε έντονη ύφεση και πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται ότι θα είναι η νέα Ελλάδα, αφού η οικονομία της δεν αναμένεται να αντέξει τα "χτυπήματα". Η διαφορά όμως είναι ότι η οικονομία της Ιταλίας είναι αρκετά πιο μεγάλη από αυτή της Ελλάδας, και για αυτόν τον λόγο αναμένεται να προκαλέσει ακόμη περισσότερες αλυσιδωτές αντιδράσεις στην παγκόσμια οικονομία.





ΠΗΓΗ
http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/61933-kati-symvainei-katarreei-oikonomika-kai-alli-evropaiki-xora-eikones.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates