.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ MEGA ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ MEGA & ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
Tότε το MEGA έγλειφε κυβέρνηση & τραπεζίτες, για να εξασφαλίσει την ασυλία του από τα θαλασσοδάνεια χάρη των οποίων λειτουργεί και χρυσοπληρώνει τους τρεμάμενους ντερμπεντέρηδες της ειδησεογραφικής του ομάδας !!!



Σήμερα, μετά από 2 χρόνια, κινδυνεύουν να συλληφθούν οι θαλασσοδανειμένοι μέτοχοι του MEGA !!!
Ο Νίκος Νικολόπουλος τελειώνει τον γνωστό επιχειρηματία-μεγαλομέτοχο του MEGA !!!




Στα «απλήρωτα δάνεια» της εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος» αναφέρεται ο Νίκος Νικολόπουλος σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή καλώντας την ίδια ώρα και τον υπουργό Δικαιοσύνης να ενημερώσει για την πορεία των ερευνών αναφορικά με τα δάνεια των ΜΜΕ.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας ζητά ώστε να πληροφορηθεί η Βουλή των Ελλήνων, σχετικά με το εάν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος στον «Πήγασο» του Φώτη Μπόμπολα, στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας για τα δάνεια των ΜΜΕ. Ο Νικολόπουλος επισήμανε ότι«πρόκειται για την ίδια έρευνα από την οποία προέκυψε ποινική δίωξη για το προσωπικό δάνειο του Σταύρου Ψυχάρη. Όλοι περιμένουν το πόρισμα του ελεγκτή για μια επιχείρηση που λειτουργεί με -112 εκατομμύρια ευρώ», ενώ προσθέτει στην ερώτηση του ότι «αξίζει επίσης να προβληματιστούμε για τους όρους και το σκεπτικό των δανειοδοτήσεων μια εταιρείας ΜΜΕ όπως ο «ΠΗΓΑΣΟΣ» που έχει κάθε χρόνο ζημίες από 30 έως 40 εκατ. ευρώ ενώ, από το 2010 και με βάση πιο πρόσφατα στοιχεία, τα βραχυπρόθεσμα δάνειά της φτάνουν τα 146,1 εκατ. ευρώ , ενώ τα μακροπρόθεσμα στα 14,8 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο κύκλος εργασιών της στο 9μηνο του 2015 ήταν μόλις 33,2 εκατ. ευρώ». όπως αναφέρει.

Ο βουλευτής συμπληρώνει επίσης ότι προκαλεί ενδιαφέρον «ότι ο «Πήγασος» δεν έχει πληρώσει ούτε τόκους και χρεολύσια σε σημαντικό μέρος των δανείων αυτών. Είναι δηλαδή«κόκκινος», όπως αναφέρει ο κ. Νικολόπουλος και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι η επίκαιρη ερώτηση πρόκειται να κοινοποιηθεί στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, στον Συνήγορο του Τραπεζικού καταναλωτή και τους Οικονομικούς Επιθεωρητές.


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Νίκου Νικολόπουλου ως εξής :

«Πόσο καλυμμένα είναι τα δάνεια της «Πήγασος» συνολικού ύψους 160 εκ. ευρώ, την ώρα που ο κύκλος εργασιών της εταιρείας δεν φτάνει πλέον ούτε τα 50 εκ. ευρώ επίσης γιατί η ΤτΕ ¨κλείνει προκλητικά τα μάτια της¨», είπε ο ανεξάρτητος Βουλευτής ΑχαΐαςΝίκος Νικολόπουλος, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα κοινοβουλευτικών συντακτών με αφορμή την σημερινή κατάθεση επίκαιρης ερώτησης με θέμα ¨Τα απλήρωτα δάνεια του Μπόμπολα¨.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος ζητά από τον Υπουργό Οικονομικών και κάθε άλλο κυβερνητικό αρμόδιο να ζητήσει εξηγήσεις από τον Διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιάννη Στουρνάρα ώστε εν συνεχεία μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου να απαντήσουν στον Ελληνικό λαό.

Την ώρα που με το νέο κώδικα δεοντολογίας υποχρεώνει τους απλούς πολίτες που είναι δανειολήπτες να γίνουν συνεργάσιμοι με τις τράπεζες, να συναινέσουν στη ρευστοποίηση της περιουσίας τους και, εν τέλει, να βρεθούν και στο δρόμο, αφού η εξωδικαστική προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς έχει καταργηθεί από την 31/12/2014 και η σημερινή κυβέρνηση δεν επέδειξε, ποτέ μέχρι σήμερα, την προσήκουσα κοινωνική ευαισθησία απέναντι στους πολίτες και το πολιτικό θάρρος απέναντι σε τράπεζες και δανειστές, προκειμένου να την επαναφέρει σε ισχύ;

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος είπε ότι με την σημερινή νέα κοινοβουλευτική του παρέμβαση ζητά να πληροφορηθεί η Βουλή των Ελλήνων, εάν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος στον «Πήγασο» του Φώτη Μπόμπολα, στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας για τα δάνεια των ΜΜΕ.

Πρόκειται για την ίδια έρευνα από την οποία προέκυψε ποινική δίωξη για το προσωπικό δάνειο του Σταύρου Ψυχάρη. Όλοι περιμένουν το πόρισμα του ελεγκτή για μια επιχείρηση που λειτουργεί με -112 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει επίσης να προβληματιστούμε για τους όρους και το σκεπτικό των δανειοδοτήσεων μια εταιρείας ΜΜΕ όπως ο «ΠΗΓΑΣΟΣ» που έχει κάθε χρόνο ζημίες από 30 έως 40 εκατ. ευρώ ενώ, από το 2010 και με βάση πιο πρόσφατα στοιχεία, τα βραχυπρόθεσμα δάνεια της φτάνουν τα 146,1 εκ. ευρώ , ενώ τα μακροπρόθεσμα στα 14,8 εκ. ευρώ, την ώρα που ο κύκλος εργασιών της στο 9μηνο του 2015 ήταν μόλις 33,2 εκ. ευρώ.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο «Πήγασος» δεν έχει πληρώσει ούτε τόκους και χρεολύσια σε σημαντικό μέρος των δανείων αυτών. Με άλλα λόγια είναι … «κόκκινος», είπε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος και κατέληξε ότι η επίκαιρη ερώτηση πρόκειται να κοινοποιηθεί στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, στον Συνήγορο του Τραπεζικού καταναλωτή και τους Οικονομικούς Επιθεωρητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates