.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ !!!

ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Ο ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατορίου, βραβευμένου με αστέρι Michelin, απαγόρευσε την είσοδο στους τραπεζικούς για να εκδικηθεί αυτούς που δεν του χορήγησαν δάνειο !!!



Μπορεί παλιότερα οι τραπεζίτες να τύγχαναν ιδιαίτερης εκτίμησης και αποδοχής από τους ανθρώπους και τους μαγαζάτορες, όμως τα νέα δεδομένα που έφερε η οικονομική κρίση, τους έχουν ρίξει στο “πυρ το εξώτερο”.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το “les ecuries de richelieu”, που βρίσκεται στη δυτική Γαλλία.

Ο ιδιοκτήτης του, Alexandre Callet, αγανακτισμένος με την τράπεζα που δεν του χορήγησε δάνειο ύψους 70 χιλιάδων ευρώ, για να ανοίξει ένα δεύτερο εστιατόριο θέλησε με αυτή του την κίνηση να εκδικηθεί τους τραπεζίτες που όπως είπε του φέρθηκαν σαν να ήταν σκυλί.



Σε συνέντευξη που έδωσε στη γαλλική εφημερίδα Le Figarο είπε χαρακτηριστικά :

“Μόλις καταλάβω ότι ένας πελάτης είναι τραπεζικός, δεν τον αφήνω να μπει στο εστιατόριο. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι σκυλί, έτσι κι εγώ δεν τους επιτρέπω την πρόσβαση . Δεν πρόκειται βέβαια να αστυνομεύω την είσοδο του εστιατορίου”

Παράλληλα, στην είσοδο του εστιατορίου υπάρχει σχετική ανακοίνωση που ξεκαθαρίζει τις άγριες προθέσεις του ιδιοκτήτη, η οποία λέει: “Τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα , οι τραπεζικοί απαγορεύονται, εκτός αν πληρώσουν το ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ”.

ΠΗΓΗ
http://mononews.gr/giati-aftos-o-estiatoras-misi-tous-trapezites/25451

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates