.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ !!!

ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 
Oι κορυφαίοι δικηγόροι του Λονδίνου πληρώνονται 1.100 λίρες ανά ώρα !!!





Το κόστος πρόσληψης ενός κορυφαίου δικηγόρου στο Λονδίνο έχει φτάσει πάνω από τις 1.000 λίρες/ώρα, κάτι που σημαίνει πως μόνο οι μεγαλύτερες εταιρείες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους.

Ο μέσος όρος της ωριαίας χρέωσης για δικηγόρους των μεγαλύτερων γραφείων στο City του Λονδίνου το 2015 ήταν 850 λίρες, και έχει φτάσει σήμερα στις 1.100 λίρες, ή 18 λίρες ανά λεπτό, σύμφωνα με έρευνα του think tank Centre for Policy Studies. Το 2005, το αντίστοιχο ποσό βρισκόταν στις 674 λίρες ανά ώρα, προσαρμοσμένο για τον πληθωρισμό.

Οι Βρετανοί δικηγόροι είχαν πάρει μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας πέρυσι, διαμαρτυρόμενοι για την μείωση των κυβερνητικών επιδομάτων, κάτι που υποστήριζαν πως απειλεί την ευκαιρία αντιπροσώπευσης των φτωχών. Παρόλα αυτά, δεν παραπονιούνται και δεν διαμαρτύρονται για το κόστος των δικηγορικών υπηρεσιών που όπως φαίνεται εκτινάσσεται.



Οι μεγαλύτερες δικηγορικές φίρμες του Λονδίνου δεν δημοσιοποιούν τα στοιχεία των ωριαίων αποδοχών τους, οπότε η εταιρεία Diamond έκανε την έρευνά της ρωτώντας πελάτες. Μία μήνυση μεταξύ του Αlexander Vik και της Deutsche Bank τον άφησε με δικηγορική… χρέωση ύψους 36 εκατομμυρίων λιρών, αφού έχασε τη διαμάχη στα δικαστήρια του Λονδίνου. Στη Βρετανία, ως γνωστό, ο χαμένος πληρώνει τα δικηγορικά κόστη του νικητή.


ΠΗΓΗ
http://www.restarting.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates