.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ
Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Παντελής Πολυχρονόπουλος !!!





Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ & ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ. ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ !!!

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την Τρίτη 19/1/2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι, στις 12 το μεσημέρι.
Να είμαστε όλοι εκεί !!!
Θλίψη στην κοινωνία του Βόλου προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του γνωστού αρχιτέκτονα Παντελή Πολυχρονόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 60 ετών. 

Όπως έγινε γνωστό, ο Παντελής Πολυχρονόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή καθώς περπατούσε χθες το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, αλλά ήταν ήδη αργά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα, πριν από ένα χρόνο περίπου, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Παντελής Πολυχρονόπουλος σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, απ’ όπου αποφοίτησε το 1978. Στο Βόλο διατηρούσε αρχιτεκτονικό γραφείο στην οδό Πολυμέρη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 19/1/2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι στις 12 το μεσημέρι.

http://e-thessalia.gr/efyge-efnidia-apo-ti-zoi-o-pantelis-polychronopoulos/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates