.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η ΤΡΟΪΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
Δεν τους καλύπτει ο επανυπολογισμός των συντάξεων και θέλουν απευθείας τσεκούρωμα !!!










Δραστικές μειώσεις στις κύριες συντάξεις ζητούν οι Θεσμοί, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εργασίας, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν στελέχη του υπουργείου Εργασίας με τεχνικά κλιμάκια των Θεσμών για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κάτι που διαψεύδουν με δηλώσεις τους κύκλοι του υπουργείου Εργασίας.

Οπως ανέφερε οι πηγές του υπουργείου, εκτός από τις μειώσεις, οι εκπρόσωποι των Θεσμών εξέφρασαν ανοικτά και τις διαφωνίες τους σχετικά με τα ποσοστά αναπλήρωσης που περιλαμβάνονται στην πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καθώς τα θεωρούν ιδιαίτερα υψηλά.

Παράλληλα, ζήτησαν από τα στελέχη του υπουργείου διευκρινίσεις για διάφορα σημεία του νομοσχεδίου καθώς και στοιχεία για την εθνική σύνταξη.

Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Εργασίας δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχαν στελέχη του υπουργείου με τεχνικά κλιμάκια των θεσμών για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ήταν διερευνητικού χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση οι εκπρόσωποι των Θεσμών δεν ζήτησαν δραστική περικοπή των συντάξεων.

πηγη: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates