.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ !!! ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

ΣΧΕΔΙΟ ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ 

Οργανωμένοι Χρυσαυγίτες, μαζί με χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, θα εκλέξουν την Κυριακή το νέο Πρόεδρο της ελληνικής κεντροδεξιάς(;;;) !!!
Ετοιμάζονται τάγματα εκλογικής εφόδου με στόχο τους 60.000 σταυρούς !!!





ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ-ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ !!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RedPepperNews.gr άνθρωπος απολύτου εμπιστοσύνης της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε τον τέως πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και βασικό διεκδικητή για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές που αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να διεξαχθούν αύριο (Κυριακή 20/12),Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ότι κάμερα ασφαλείας κατέγραψε επίσκεψη στην κατοικία του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής», Νίκου Μιχαλολιάκου, των κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Ανδρέα Παπαμιμίκου και Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου!
Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, όπως και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ως γνωστόν, έχουν ταχθεί στο πλευρό του έτερου υποψηφίου προέδρου του «γαλάζιου» κόμματος, Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο δε πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό (πρώτο) το RedPepperNews.gr έχει πάρει «επί ώμου» τον κ. Τζιτζικώστα, κι εκτός από τη βοήθεια που του προσφέρει με κάθε τρόπο με τα μέσα επιρροής του, δε δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 15/12 ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στην λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια του Πειραιά,συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, όπου έγιναν τα εγκαίνια του Ναού, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, ενώ αποκαλύφθηκε και η τιμητική πλακέτα στο όνομα του Προέδρου, προς τιμήν του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Τον κ. Μαρινάκη και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, συνόδευε και ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, τους οποίους υποδέχθηκε με θέρμη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου, κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Μαρινάκης ενίσχυσε οικονομικά, με ένα μεγάλο ποσό, την αποπεράτωση του Ιερού Ναού, κι έτσι ανήμερα της εορτής του Αγίου Ελευθερίου, έγιναν τα εγκαίνια. Ο κ. Μαρινάκης παρακολούθησε όλη τη λειτουργία, ενώ στο τέλος αυτής έλαβαν χώρα και τα αποκαλυπτήρια μιας τιμητικής πλακέτας, στο όνομα του Προέδρου. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανακηρύχθηκε Μέγας Ευεργέτης του Ιερού Ναού, για τη σημαντική προσφορά του συνολικά, ενώ η πλακέτα η οποία αποκαλύφθηκε, ήταν προς τιμήν του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Με λίγα λόγια έδωσε ξεκάθαρο στίγμα στήριξης του κ. Τζιτζικώστα, αποδεχόμενος να φωτογραφηθεί σε μια τέτοια ιδιαίτερη στιγμή μαζί του. ΟΙ πληροφορίες λοιπόν λένε ότι εκείνη την ημέρα, αργά τη νύχτα, επισκέφθηκαν από κοινού, συνοδευόμενοι από τους κ. Αρβανιτόπουλου και Παπαμιμίκου, τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο στην κατοικία, προκειμένου να συμφωνήσουν τη μαζική συμμετοχή-εγγραφή μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης στους εκλογικούς καταλόγους της Νέας Δημοκρατίας για να ψηφίσουν-στηρίξουν τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σύμφωνα δε με άλλες πηγές τουRedPepperNews.gr -αξιόπιστες πληροφορίες που όμως δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί απολύτως-, λένε ότι την ίδια ανάλογη στήριξη αναμένεται να επιχειρήσει να παρέχει στον εν λόγω υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ ο κ. Μαρινάκης και με τη συμμετοχή-εγγραφή οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού -κάτι που ο κ. Τζιτζικώστας προσδοκά και αναμένει να έχει δια μέσω Παπαμιμίκου και από πλευράς οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στη βόρεια Ελλάδα-, αλλά και από την εκκλησία, ειδικά από τους μητροπολίτες Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, που επηρεάζονται αμφότεροι, από τους κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη, αντίστοιχα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κρίνεται σοβαρότερο και πρέπει να διευκρινιστεί τόσο από πλευράς αστυνομικών αρχών όσο και από πλευράς εμπλεκόμενων προσώπων είναι αν όντως υπάρχει τέτοιο βίντεο, το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας (ή και παρακολούθησης) της κατοικίας του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου. Πολλώ δε μάλλον, τι ειπώθηκε και γιατί υπήρξε (αν υπήρξε) μια τέτοια επίσκεψη-συνάντηση από τους κ. Μαρινάκη, Παπαμιμίκο και Αρβανιτόπουλου με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Ίσως να μην είναι καθόλου τυχαίο, το αντίθετο, οι πληροφορίες του RedPepperNews.gr λένε ότι σχετίζεται, το δημοσίευμα του kourdistoportocali.com

ΠΗΓΕΣ
http://redpeppernews.gr/2015/12/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9/

http://fonaklas.blogspot.gr/2015/12/atomikh-bomba.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates