.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ !!!

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ
Με 5 κουπόνια, εντελώς δωρεάν η ετήσια συνδρομή μέλους στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αξίας 20 ευρώ !!!
Ευχαριστούμε θερμά τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ που στηρίζει τον αγώνα των δανειοληπτών κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
                

Οι δανειολήπτες να διαβάζετε καθημερινά την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, που δημοσιεύει αυτούσια και χωρίς καμία λογοκρισία την αρθρογραφία της επιστημονικής ομάδας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα προσφέρει την ετήσια συνδρομή μέλους δωρεάν, άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, σε κάθε αναγνώστη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, φυσικό ή νομικό πρόσωπο και σε όλους συνολικά τους αναγνώστες, που θα προσκομίζουν στα γραφεία του Κινήματος και θα παραδίδουν στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό αυτού, αριθμό πέντε (5) κουπονιών.

Προκειμένου να καρπωθεί της Προσφοράς, κάθε αναγνώστης της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, θα πρέπει να παραδώσει (απλή «επίδειξη» δεν αρκεί) τα πέντε (5) Κουπόνια του.
Η Προσφορά αφορά, περιοριστικά, μόνο ΜΙΑ (1) ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ για τη συμμετοχή των αναγνωστών της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αξίας είκοσι (20) ευρώ, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε άλλη δράση, υπηρεσία ή παροχή, αλλά ούτε και να εξαργυρωθεί ή ανταλλαγεί με χρήματα ή άλλες υπηρεσίες και πάσης φύσης δράσεις του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ. 
Ειδικότερα δε, τα ΚΟΥΠΟΝΙΑ δεν δύναται να χρησιμοποιηθούν ή να συμψηφιστούν με το κόστος και τα έξοδα των τυχόν νομικών, εξωδίκων και δικαστικών δράσεων, ενεργειών και διαδικασιών, ομαδικών ή/και ατομικών, καθώς και με τις αμοιβές δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών, που αφορούν τις πάσης φύσης δράσεις του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, στις οποίες ενδέχεται να αιτηθούν να συμμετάσχουν οι αναγνώστες της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, κάτοχοι των Κουπονιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates