.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ !!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΞΕΚ@ΛΑΚΙ !!!

ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤ. ΞΕΚΑΛΑΚΗ 
Καλωσορίζω τον κ. Ξεκαλάκη στην πολιτική πραγματικότητα, γράφει ο Γιάννης Μοίρας !!! 


Και συνεχίζει ......

Τον ενημερώνω, ότι όσο καιρό απουσίαζε από αυτήν:
- Το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε με τον Καρατζαφέρη, γνωστό για τις ακροδεξιές, ρατσιστικές, αντισημιτικές απόψεις του επί δεκαετίες.
- Το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε με τη ΝΔ, έχοντας ως γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, το Μπαλτάκο, τον on-camera συνομιλητή και νταραβεριντζή με τους Κασιδιάρηδες.
- Το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε με Επενικούς και Λεπενιστές, αρνητές της θυσίας των φοιτητών του Πολυτεχνείου και πολιτικούς συνηγόρους της Χρυσής Αυγής. Αν δεν καταλαβαίνει τίποτα από όλα αυτά ο κ. Ξεκαλάκης, ευχαρίστως να του παραδώσω αρχείο αναφορών, δηλώσεων και φωτογραφιών από Βορίδη, Γεωργιάδη, Κρανιδιώτη κ.α.
- Το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση όταν η Χρυσή Αυγή αφέθηκε ελεύθερη να κάνει στρατιωτική κατάληψη στο Μελιγαλά και σε πλήρη ασυδοσία πλέον, δολοφόνησε τρεις μέρες μετά το Φύσσα.
Αν ψάχνει για άκρα, ακραίους και ακρότητες λοιπόν, ο κ. Ξεκαλάκης θα τους βρει σε αφθονία στους πολιτικούς και κυβερνητικούς συνεταίρους του κόμματός του.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα πατριωτικό, λαϊκό, δημοκρατικό Κίνημα πολιτών και είναι η παρουσία του Πάνου Καμμένου στην ηγεσία του Κινήματος, η οποία πιστοποιεί και εγγυάται αυτή την ταυτότητά μας.
Ως νιόφερτος στην πολιτική πραγματικότητα ας αφήσει ο κ. Ξεκαλάκης τις ιταμότητες και τις αμετροέπειες, ειδικά αγγίζοντας θέματα για τα οποία τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα.

ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208540378971785&set=a.1120464016621.20528.1377669316&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates