.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ALPHA BANK ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΡΕΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ALPHA BANK ΣΤΟ 90% ΠΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
Η Τράπεζα αρνείται να παράσχει την δυνατότητα σε πελάτες της, κατόχους ομολόγων, να τα ρευστοποιήσουν στην δευτερογενή αγορά, στο 90% περίπου και, έτσι, να υποστούν πολύ μικρή ζημία, έναντι της άλλης επιλογής, που είναι να πάρουν μετοχές της !!!


 


Τις ημέρες αυτές Ελληνες Καταθέτες-Επενδυτές ζούν τον δικό τους δράμα, εκτός από τους δανειολήπτες:
Στα πλαίσια της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών, που όλοι ευχόμαστε να αποβούν επιτυχείς γιά το καλό όλων μας, υπάρχει και η...σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.
Η μεγάλη Ελληνική Τράπεζα που έχει προβεί στην Δημόσια Προσφορά γιά Ανάκληση Ομολόγων της με έδρα τα...Jersey Islands, με μετοχικό κεφάλαιο κάποιες... χιλιάδες στερλίνες και εκδοθέν ποσό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αρνείται να παράσχει την δυνατότητα σε πελάτες της κατόχους των ομολόγων αυτών να τα ρευστοποιήσουν στην δευτερογενή αγορά στο 90% περίπου, άρα να υποστούν πολύ μικρή ζημία, έναντι της άλλης επιλογής που είναι να πάρουν μετοχές.

Κύριος οίδε σε ποιά πραγματική-εξευτελιστική τιμή...

Ενας ομολογιούχος λοιπόν, ζήτησε στον ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ να παρέμβει τηλεφωνικά στο Λονδίνο, γεμάτος απελπισία, καθώς το τοπικό Τμήμα Private Banking του έλεγε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ !!! Ψευδώς φυσικά, καθώς ξέορυμε πολύ καλά να χειριζόμαστε το BLOOMBERG που δίνει τιμές έως και την Παρασκευή, στο 90% περίπου.
Μετά από επικοινωνία του ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ με το Private Banking της Τράπεζας στο Λονδίνο, που ανακαλεί αυτές τις μέρες τα ομόλογά της, κι ενώ η αρχική προσφορά ήταν ΜΗΔΕΝ !!! (καθώς είχαν πάρει εντολή να λένε στους εμβρόντητους πελάτες τους ότι η μόνη δυνατότητα που είχαν ήταν να...πάρουν μετοχές), και με την υποβολή Σχέδιου Καταγγελίας-Αναφοράς στην FCA (Βρετανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) γιά την συστηματική και ομαδική εξαπάτηση Ελλήνων επενδυτών, O ΠΕΛΑΤΗΣ, ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ,  ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ 90% !!!

Ενημερώστε ΑΜΕΣΑ όσους έχουν τέτοια προιόντα, αφού τα έχουν πάρει από την συγκεκριμένη Τράπεζα που είναι και πωλητής και εκδότης !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates