.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ 10ΔΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ !!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Νίκος Νικολόπουλος & Στάθης Παναγούλης έχουν ήδη ζητήσει μεγάλα γραφεία στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, λόγω αναμονής μαζικών αφίξεων από την κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά !!!





ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ !!!
«Από την κεντροδεξιά θα πρέπει να υπάρχει μία φωνή ανατροπής και αντίστασης. Από την κεντροαριστερά υπάρχουν και θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, περιμένετε λίγο την επόμενη εβδομάδα θα το διαπιστώσετε κι εσείς...».

Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος της του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν και νέες διαφοροποιήσεις.
Σε συνέντευξή του στο «Βήμα Fm», ο Νίκος Νικολόπουλος ρωτήθηκε εάν μίλησε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και απάντησε: «Όχι, χθες δεν έτυχε να μιλήσω, αλλά θα μιλήσουμε αύριο-μεθαύριο, δεν θα κόψουμε την καλημέρα. Είχαμε ένα συναρπαστικό ταξίδι, εγώ συνεχίζω αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι μια τελείως διαφορετική περίπτωση. Το επανέφερα στη μνήμη όσων δεν το θυμούνται (ότι ο κ. Καμμένος δεν επέστρεψε την έδρα στη Νέα Δημοκρατία όταν καταψήφισε).

Εγώ κατέβηκα συνεργαζόμενος με τον κ. Καμμένο. Μάλιστα, αν θα δείτε τα ψηφοδέλτια, είχανε πάνω και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα. Θέλω να σας πω λοιπόν ότι εμένα δεν μου έδωσε την έδρα ο κ. Καμμένος.

Έτσι κι αλλιώς, την έδρα τη δίνουν οι πολίτες. Θέλουμε να υπάρχει μια φωνή εκεί πέρα, να θυμίζει και να απαντάει στο ερώτημα που όντως δεν απάντησα»

«Υπάρχει άλλη λύση; Θα πάμε στις επόμενες εκλογές και αν η ΝΔ μπει σε μια οικουμενική κυβέρνηση και αν μπει και το ΠΑΣΟΚ και αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ και αν είναι και ο Πάνος μαζί, εγώ θα υπάρχω σαν μια φωνή συνείδησης, ως μία φωνή που μπορεί να λέει « “πάρ’ το και αλλιώς, κοίταξε το κι αλλιώς ακόμα και αν το αλλιώς δείχνει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο”», πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Γιατί από την κεντροδεξιά θα πρέπει να υπάρχει μία φωνή ανατροπής και αντίστασης. Από την κεντροαριστερά υπάρχουν και θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, περιμένετε λίγο την επόμενη εβδομάδα θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Εσείς τι λέτε τώρα; Ότι έτσι θα περάσει; Και λοιπόν (αν χάσει η κυβέρνηση την πλειοψηφία); Χ… η φοράδα στο αλώνι! Εδώ μιλάμε, δεν έκλαψε ο κόσμος γιατί χάθηκε το βασίλειο του ΠΑΣΟΚ…», συμπλήρωσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates