.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ
Γιάννης Μοίρας: Δεν γίνεται να στηρίζουμε τις τράπεζες κι αυτές να μας πετάνε από τα σπίτια μας !!!





«Οι τράπεζες έχουν βοηθηθεί με ένα "ιλιγγιώδες" ποσό, δίχως το παραμικρό ίχνος κοινωνικής ανταποδοτικότητας. Που πήγαν αυτά τα λεφτά; Οι τραπεζίτες υποχρεούνται να δώσουν λόγο», τονίζει Στο ΧΩΝΙ ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

«Η κυβέρνηση αναζητεί το δημοσιονομικά αποτελεσματικό και κοινωνικά ισορροπημένο μείγμα μέτρων και ισοδυνάμων», αναφέρει Στο ΧΩΝΙ ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννης Μοίρας, αναφορικά με τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Απαντά, μάλιστα, και στις κατηγορίες που δέχεται η κυβέρνηση περί «υποχώρησης» απέναντι στις απαιτήσεις των εταίρων μας, σημειώνοντας πως «πρέπει κάποιοι να καταλάβουν επιτέλους ότι προς χάριν της συνεννόησης και της συνεργασίας, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Ελληνες, έχουμε απομακρυνθεί αρκετά από τις ιδεολογικές μας πλατφόρμες. Ταυτόχρονα όμως, αποτελούμε τη μοναδική πολιτικά αξιόπιστη και κοινωνικά αποδεκτή λύση διακυβέρνησης της χώρας, κάτι που επιβεβαιώθηκε από δύο εκλογικά αποτελέσματα μέσα σε εννιά μήνες».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates