.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ-ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Παρίστανε τον αντιμνημονιακό μόνο και μόνο για κλέψει της ψήφο σας και να γίνει βουλευτής με τους ΑΝΕΛΛ του Πάνου Καμμένου !!!
Και επειδή δεν τα κατάφερε να εκλεγεί και ξέμεινε στα αζήτητα, το γύρισε σε υμνητής των τραπεζών και υβριστής της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, άγνωστο (ακόμη) με ποια ανταλλάγματα !!!





Αυτό το ελεεινό υποκείμενο καλεί λοιπόν σήμερα τους δανειολήπτες να εμπιστεύονται τις τράπεζες και να μείνουν καθισμένοι στους καναπέδες τους, χωρίς να προβούν σε καμία ουσιώδη νομική ενέργεια για να προστατέψουν τα σπίτια τους, επειδή λέει, όπως του είπανε να λέει, ότι οι τράπεζες δεν θα κάνουν πλειστηριασμούς, δεν θα πάρουν τα σπιτάκια του κοσμάκη και δεν θα πουλήσουν τα κόκκινα δάνεια στα ξένα funds.

Βέβαια, αν των ρωτήσετε, αν είναι έτσι όπως τα λέει, τότε γιατί τα δικαστήρια δημοσιεύουν καθημερινά αποφάσεις διαταγών πληρωμής τραπεζών κατά δανειοληπτών ;;; Και τι να τις κάνουν άραγε οι τράπεζες τις διαταγές πληρωμής αν δεν ενδιαφέρονται για τους πλειστηριασμούς ή οποιασδήποτε άλλης μορφής εκτελέσεις, δεν θάχει κάτι να σας απαντήσει, ούτε ακόμη ότι την διαταγή πληρωμής θα πρέπει να την ανακόψετε, αν θέλετε να γλυτώσετε τα σπιτάκια και την υπόλοιπη περιουσία σας. 

Τις ίδιες βλακείες έλεγε και τότε που έστελνε τους δανειολήπτες σαν σφαχτάρια στα δικαστήρια κατά της Eurobank, να ανακόψουν τις εναντίον τους διαταγές πληρωμής με επιχείρημα την έλλειψη νομιμοποίησης του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας.

Αποτέλεσμα ;;; Χάθηκαν όλες οι ανακοπές, αφού ο δικολάβος ψευτογιατρός, εκτός από τις ύβρεις κατά όποιων κατορθώνουν να κάνουν τα λογια πράξειςκαι να παράγουν αποτελέσματα, δεν δημοσίευσε ποτέ ούτε μια κερδισμένη απόφαση ανακοπής από τους δανειολήπτες που είχαν την ατυχία να τον εμπιστευθούν.

Και πως να την κερδίσει δηλαδή τη δίκη της ανακοπής ;;; 

Είναι μήπως δικηγόρος ή υπάρχει έστω και ένας δικηγόρος, ακόμη και Πακιστανός, που να βάζει την υπογραφή του κάτω από τις νομικά ανυπόστατες βλακείες του ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates