.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ !!! ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ !!!

ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Επειδή στη νέα αίτηση του Νόμου Κατσέλη δεν μπορούν να περιλαμβάνονται ΜΟΝΟΝ οφειλές σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ επιλέγουν την μικρότερη τραπεζική οφειλή από την Ομαδική Αγωγή κατά των τραπεζών, παραιτούνται ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη οφειλή από το δικόγραφο, και την οφειλή αυτή την περιλαμβάν στη νέα αίτηση του Νόμου Κατσέλη, προκειμένου έτσι να νομιμοποιούνται να διεκδικήσουν το κούρεμα ή ακόμη και την ολική διαγραφή των οφειλών τους σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία !!!





Πλειστηριασμοί στο διαδίκτυο με προεδρικό διάταγμα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/09/blog-post_66.html

Του Παναγιώτη Στάθη

Στο Διαδίκτυο θα αναρτώνται όλα τα ακίνητα που έχει κατασχέσει το ελληνικό Δημόσιο και πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό. Επίσης θα αναρτώνται και κινητά περιουσιακά στοιχεία τα οποία έχουν κατασχέσει οι ελεγκτικές αρχές. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας για τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που εκπλειστηριάζονται καθώς και των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων που έχουν κατασχεθεί.

Όλα αυτά καθορίστηκαν με Προεδρικό Διάταγμα το οποίο καθορίζει τη διαδικασία που θα ακολουθείται από τους συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ ενέκρινε ως νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπηρεσιακού υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Με αυτό καθορίζεται η διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ) ως απόρροια του πρόσφατου νόμου 4335/20154 με τον οποίο έγιναν αλλαγές στο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ειδικά στο κεφάλαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (πλειστηριασμών του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ) θα δημοσιεύονται δικαστικές αποφάσεις, εκθέσεις, πράξεις και δηλώσεις της διαδικασίας πλειστηριασμού κινητών, ακινήτων, πλοίων και αεροσκαφών. Με το διάταγμα ρυθμίζεται ο τρόπος πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα και η καταχώρηση των στοιχείων του πλειστηριασμού από τους χρήστες δικαστικούς επιμελητές και συμβολαιογράφους.

ΠΗΓΗ
http://www.capital.gr/story/3062414/pleistiriasmoi-sto-diadiktuo-me-proedriko-diatagma

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates