.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΔΩΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ !!! ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ !!! ΟΝΟΜΑΤΑ !!!

ΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ 8 ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10%
Όλοι ξέρουμε τι ξέχασε ο Βαγγέλας στο DEBATE !!!
Το ξέρουν και οι 4 Εισαγγελείς που πήραν την κατάθεση του Φαλτσιανί, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και οι δημοσιογράφοι που έκαναν το σχετικό ρεπορτάζ !!!


Το θέμα όμως δεν είναι ποιοι το ξέρουν, αλλά ποιος θα τολμήσει να το πει.
Και μάλιστα πρώτος !!! 




Το στικάκι του Φαλτσιανί με τα 8 ονόματα !!!

Του Παναγιώτη Στάθη

Ένα ηλεκτρονικό αρχείο με συνολικές αναφορές σε 8 πρόσωπα για τα οποία του είχαν ζητηθεί στοιχεία σχετικά με το ρόλο τους σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με πιθανές απολήξεις σε πολιτικά πρόσωπα, φέρεται να παρέδωσε στους τέσσερις εισαγγελείς με τους οποίους συναντήθηκε στο Παρίσι, ο άνθρωπος που υπέκλεψε την λίστα Lagarde, Ερβέ Φαλτσιανί. Ως γνωστόν οι διωκτικές αρχές παρέλαβαν φάκελο από τον υπουργό Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλο σύμφωνα με τον οποίο (σ.σ. φάκελο) πρόσωπα που κατονομάζονται (και περιέχονταν στη λίστα Lagarde) "λειτουργούσαν ως κύκλωμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος με απολήξεις σε πολιτικά πρόσωπα". Αυτός ο φάκελος και οι καταγγελίες που περιέχει ήταν η αφορμή για την 11ωρη καταθεση Φαλτσιανί, κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες παρέδωσε στοιχεία σε στικάκι στους τέσσερις Ελληνες εισαγγελείς.

Κοινά πρόσωπα

Το ραντεβού με τον Φαλτσιανί για κατάθεση στην πρεσβεία μας στο Παρίσι κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, κλείστηκε μέσω e-mail και το νέο ηλεκτρονικό αρχείο που ο ίδιος προσκόμισε αφορά σε στοιχεία που είχαν ζητηθεί από τους εισαγγελείς πριν από το ταξίδι. Τα στοιχεία αυτά σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν σε 8 πρόσωπα. Από αυτό φέρεται να προκύπτουν κοινά πρόσωπα και εταιρίες που σε πολλές περιπτώσεις έπαιζαν το ρόλο διαμεσολαβητή στη διακίνηση χρηματικών ποσών. Ο Φαλτσιανί θα εξεταστεί και πάλι μετά τις εκλογές από τους εισαγγελείς ενώ ήδη έχουν υποβληθεί και αιτήματα δικαστικής συνδρομής.

Συγκεκριμένα έχουν ζητήσει συνδρομή από τις γαλλικές αρχές για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του ενός από τους καταγγελλόμενους. Αναμένεται να στείλουν νέα αιτήματα και σε άλλες ευρωπαϊκές. Επίσης, θα ζητηθεί συνδρομή και από μια χώρα που έχει παραλάβει όλα τα στοιχεία Φαλτσιανί ώστε να σταλούν στην Ελλάδα επίσημα.


ΠΗΓΗ
http://www.capital.gr/story/3063209#.VfhBooIf1WA.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates