.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΑΨΕ ΦΛΑΝΤΖΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΡΙΞΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!

ΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΓΑΠ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΣΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ & ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ
Καλεσμένος σε πάνελ εκπομπής στο BBC είπε ότι ..... «αν κοιτάξεις από το Διάστημα τα σύνορα είναι παραλογισμός» !!!




ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ !!!

«Είμαστε όλοι οικονομικοί μετανάστες» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε βρετανικό κοινό και επέκρινε το Λονδίνο που δεν δέχεται να φιλοξενήσει περισσότερους πρόσφυγες - Ο πρώην ΥΠΟΙΚ συνεχίζει την δραστηριότητά του στο εξωτερικό δίνοντας συνεντεύξεις επί παντός του επιστητού και σχολιάζοντας τα πράγματα αφ' υψηλού (αυτή τη φορά και... εκτός του πλανήτη)Καλεσμένος χθες βράδυ στην δημοφιλή εκπομπή «Question Time» του BBC, o Γιανης Βαρουφάκης, εκτός των προβοκτόρικων απόψεών σε οικονομικά θέματα αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό.

Μιλώντας στο αγγλικό κοινό, και απαντώντας στην ερώτηση για το αν η Βρετανία θα πρέπει να δεχθεί ακόμα περισσότερους μετανάστες δήλωσε εμπρός στους εμβρόντητους συνομιλητές του ότι: «Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω ότι είμαστε όλοι οικονομικοί μετανάστες. Αν πιστέψουμε τους ανθρωπολόγους ερχόμαστε όλοι από την Αφρική. Εμείς είμαστε που ήρθαμε σ' αυτό το σημείο του πλανήτη».

Όταν βέβαια του υπενθύμισαν ότι αυτό έγινε πάρα πολύ καιρό, ο Βαρουφάκης αποφάσισε να σοβαρευτεί απαντώντας ότι: «Όταν υπάρχουν αυτή την στιγμή 3,1 εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ιορδανία, την Τουρκία και τον Λίβανο και ξεβράζονται στις ακτές της Ελλάδας και της Ιταλίας, και αυτές οι δυο φτωχές χώρες ανοίγουν τις πόρτες τους και τους υποδέχονται, τους δίνουν καταφύγιο, τους ταΐζουν, τους δίνουν νερό και τους φροντίζουν, το να συζητάμε στο Καίμπριτζ αν θα πρέπει να μπουν δέκα ή είκοσι χιλιάδες από την άλλη πλευρά της Μάγχης και να προκαλείται πανικός δεν είναι κάτι καλό για την χώρα».

Η απάντηση του Βαρουφάκη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το κοινό. Όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς απαντώντας στην ερώτηση του οικοδεσπότη David Dimbleby για το αν υιοθετεί την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, ο Βαρουφάκης έδωσε την αποστομωτική απάντηση: «Έχω τη συνήθεια να λέω ότι αν κοιτάξεις από το Διάστημα, τα σύνορα είναι ένας παραλογισμός».

Όσο για τις αντιδράσεις των συνομιλητών του στο ύφος του Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Αbby Tomlinson, μέλος των Εργατικών που συμμετείχε στο πάνελ. Ο οποίος συνοδεύοντας μία φωτογραφία του τέως Έλληνα υπουργού, γράφει με το γνωστό φλεγματικό αγγλικό χιούμορ: «Μετά από 10 λεπτά αμετανόητο μαρξισμό και ύφος και σου έχει αυτό το βλέμα».

ΠΗΓΗ

http://www.protothema.gr/politics/article/512506/varoufakis-an-koitaxeis-apo-to-diastima-ta-sunora-einai-paralogismos/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates