.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ;;;

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ DOUBLE SCORE ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ
Ανεπιθύμητη η Ραχήλ Μακρή από τη Λαϊκή Ενότητα Κοζάνης !!!




Μήπως φταίει που η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει διαρκώς το λαθρεμπόριο καυσίμων, τους νταβατζήδες και τα ΜΜΕ, που στηρίζουν αναφανδόν τη ΛΑΕ, προσφέροντας καθημερινά απεριόριστο χρόνο στα πάνελ της διαπλοκής σε όσα μέλη της κατηγορούν για τα πάντα όλα τον Αλέξη Τσίπρα ;;;

Μήπως φταίει που η Ραχήλ Μακρή δεν ανήκει στο ψεκασμένο λόμπυ της δραχμής, που έχει αναλάβει την αποστολή να πείσει τους Έλληνες ότι η μόνη λύση εκτός μνημονίων είναι η αυτή της εξόδου από την ΕΕ, προκειμένου έτσι να γίνουν αποδεκτά τα μνημόνια ;;;

Τι ρόλο παίζει τελικά η ΛΑΕ ;;; 

«Ανεπιθύμητη» φαίνεται πως είναι η Ραχήλ Μακρή για την Λαϊκή Ενότητα στην Κοζάνη! Αυτό τουλάχιστον δείχνει επιστολή στελεχών του κόμματος από την περιοχή, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε ήδη στα χέρια του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Στάθη Λεουτσάκου, που είναι υπεύθυνος για τα οργανωτικά.



Την επιστολή υπογράφουν κορυφαία τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, ανάμεσα στα οποία είναι η νυν βουλευτής Ευγενία Ουζουνίδου, που έχει ήδη ενταχθεί στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή επισημαίνεται πως η πορεία της Ρ. Μακρή είναι πολιτικά ασύμπτωτη με εκείνη της Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας.

Υπενθυμίζεται πως ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου η Ρ. Μακρή τοποθετήθηκε στις λίστες του ύστερα από προσωπική παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα, όντας πολιτική, αλλά και προσωπική, φίλη της Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Τους μήνες που ακολούθησαν δεν προσέγγισε ούτε τον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, ενώ ταχύτατα αποστασιοποιήθηκε και από τις κεντρικές κυβερνητικές επιλογές, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός κόμματος και να συμπορευτεί τελικά με τη Λαϊκή Ενότητα. Φαίνεται όμως ότι δεν «έδεσε» ούτε με τα τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας και ακολουθεί μοναχική πολιτική πορεία στον κομματικό της χώρο.

ΠΗΓΗ
http://www.usay.gr/article/89131/anepithymiti_raxil_apo_ti_laiki_enotita_kozanis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates