.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
PwC: Οι ευρωτράπεζες «απαλλάσσονται» από δάνεια 150 Δις !!!
Στα 100 Δις τα ελληνικά NPLs !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!


ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Από τα ανεπιθύμητα χαρτοφυλάκιά τους «απαλλάσσονται» οι ευρωπαϊκές τράπεζες !!!
Σύμφωνα με έρευνα της PwC για τα ευρωπαϊκά Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, οι συναλλαγές που είναι σε εξέλιξη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή εκτοξεύουν τη συνολική αξία σε 84 δισ. ευρώ, ενώ με το πλήθος των νέων συναλλαγών που αναμένεται να διεξαχθούν μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου οι συνολικές πωλήσεις της χρονιάς αναμένεται να αγγίξουν τα 150 δισ. ευρώ -σε σχέση με τα 91 δισ. ευρώ της περσινής χρονιάς.

Φέτος το Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι θα καταλάβει την κορυφή του πίνακα συναλλαγών, με συνολικό όγκο συναλλαγών που ξεπερνά τα 60 δισ. ευρώ.



Οι συναλλαγές ανεπιθύμητων δανείων στη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία αναμένεται να ανέλθουν σε περίπου 20-25 δισ. ευρώ για καθεμία από αυτές τις χώρες.

Τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (NPLs) των ελληνικών τραπεζών τα οποία υπόκεινται αυτήν τη στιγμή σε αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εκτιμάται ότι πιθανώς να ανέρχονται σε περίπου €100 δισ., από ένα σύνολο δανείων ονομαστικής αξίας €210 δισ.

ΠΗΓΗ


http://www.enikonomia.gr/economy/32539,PwC-Oi-eyrwtrapezes-apallassontai-apo-daneia-150-dis--Sta-100-dis-ta-ellhnik.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates