.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ !!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ
Μακάρι να είχαμε άλλα 10 νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, να γέμιζε η Ελλάδα παντού δισεκατομμυριούχους Κινέζους, Ρώσσους, Άραβες, Αμερικανούς, Ινδούς, Τούρκους, κλπ, να μας αφήνουν το παραδάκι τους και να στείλουν τον τουρισμό στο 30% του ΑΕΠ, αντί να ψαχνόμαστε μεταξύ μας στο 10% και να τρώμε ο ένας τα λεφτά του άλλου !!!
Μόνο οι Έλληνες διαμαρτυρόμαστε για ότι θα έπρεπε να καμαρώνουμε !!!
Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανένας Γάλλος για τις Κάννες, Ιταλός για τη Σαρδηνία, κλπ... κλπ ;;;



Αυτή είναι η άλλη Ελλάδα, που πλέον δεν ανήκει στους Έλληνες !!!
Σαμπάνιες 60.000 ευρώ, θέση σε τραπέζι 1.000 ευρώ, μια μπριζόλα και μια φρουτοσαλάτα 500 ευρώ, μασάζ κεφαλής στην παραλία 60 ευρώ, ενοικίαση βαν 700 ευρώ/μέρα και ένα μπουκάλι νερό μόλις 7 ευρώ !!!

Ναι, στο «Nammos», ένα από τα πιο διάσημα beach clubs του πλανήτη, οι αστρονομικές ενίοτε τιμές στην κατανάλωση ποτών, ειδικά σε special events με αστέρες της μουσικής, είναι σχετικά αναμενόμενες. Γίνονται όμως εξωφρενικές όταν πρόκειται για την καθημερινότητα ενός τουρίστα στη Μύκονο που καλείται να πληρώσει 300 ευρώ τη μέρα για ένα τζιπ και 7 ευρώ για ένα μπουκάλι νερό. 
Το καθιερωμένο πια καλοκαιρινό πάρτυ του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» ήταν απλώς η υπενθύμιση ότι στην Ελλάδα της κρίσης η Μύκονος παραμένει κράτος εν κράτει. Παρά τα 1.000 ευρώ που κόστιζε μια θέση για ένα τραπέζι σε προνομιακή θέση -με ένα μενού το οποίο χαρακτηρίστηκε «nothing special»-, χιλιάδες κόσμου κατέφτασαν με χρυσή κάρτα απεριορίστου ορίου και διάθεση να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης, σε αντίθεση με τη γενικευμένη «porca miseria» της εποχής.



Αντώνης Ρέμος και 15λιτρες σαμπάνιες αξίας 60.000 ευρώ !!!
Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ
■ 20.000 € πρώτο τραπέζι πίστα και 3.000 € η μεταφορά στον χώρο με φουσκωτό, προς αποφυγήν των παπαράτσι
■ 60.000 € για τη 15λιτρη χρυσή σαμπάνια Armand
de Brignac
■ 7.000 € για το 6λιτρο κρασί Chateau Romassan
■ 3.000 € για privé τραπέζι οκτώ ατόμων και ένα μπουκάλι σκέτη βότκα χωρίς φρουτάκια ή ξηρούς καρπούς
■ 500 € για μία μπριζόλα και μία φρουτοσαλάτα
■ 300 € τη μέρα για ένα τζιπ τύπου Cherokee ή Wrangler
■ 60 € για μασάζ αυχένα στην παραλία
■ 17 € για ένα μοχίτο χωρίς αλκοόλ!
■ 18 € μία πίτσα δύο ατόμων

Στο πάρτυ που ξεκίνησε με τη Στεφανία Ρίζου και συνεχίστηκε με τον Γάλλο αστέρα Ντανί Μπριγιάν, προτού αναλάβει το «βαρύ πυροβολικό» της νύχτας, ο Αντώνης Ρέμος, η απουσία του ισχυρού ελληνικού επιχειρηματικού στοιχείου ήταν εμφανής, καθώς στα τραπέζια τα οποία άλλοτε έκλειναν γνωστά ονόματα της αθηναϊκής high society, τώρα διασκέδαζαν πάμπλουτοι Λιβανέζοι, Τούρκοι και Ισραηλινοί.
Ο κόλπος της Ψαρούς γέμισε από σκάφη, καθώς οι περισσότεροι από τους ούτως ή άλλως λιγοστούς Ελληνες που λέγεται ότι πήγαν πλήρωσαν ένα τίμημα της τάξης των 3.000 ευρώ προκειμένου να μεταβούν στον χώρο της συναυλίας με φουσκωτό ώστε να αποφύγουν τους παπαράτσι που είχαν στήσει καρτέρι περιμετρικά – όπως άλλωστε και τα «γεράκια» του ΣΔΟΕ.
Σύμφωνα με φήμες, όσοι λίγοι Ελληνες έδωσαν το «παρών» στο συγκεκριμένο κοσμικό event δεν έγιναν αντιληπτοί -τουλάχιστον από τα media- αφού, όπως λέγεται, είχαν εκ των προτέρων φροντίσει να κανονίσουν με τους μετρ να καθίσουν στα ενδιάμεσα τραπέζια όπου η πρόσβαση των φωτογράφων δεν είναι εύκολη. Και φυσικά οι selfies ήταν απαγορευμένες το συγκεκριμένο βράδυ. Κάποιες γνωστές μόνο γυναικείες παρουσίες από τον χώρο του μόντελινγκ, όπως η Νεσχάν Μουλαζίμ και η βετεράνος πια Εύη Βατίδου, αλλά και η «ξεχασμένη» στο νησί Λίντσεϊ Λόχαν φωτογραφήθηκαν κατά την άφιξή τους.
Λίγα μέτρα πιο μακριά, στα πρώτα τραπέζια-πίστα, νεαροί γόνοι βασιλικών οικογενειών από τα Αραβικά Εμιράτα, μεγαλοεπιχειρηματίες από τον Λίβανο και Τούρκοι έμποροι είχαν βαλθεί να αποδείξουν ότι, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που ταλανίζουν ολόκληρη την Ευρώπη, και δη την Ελλάδα, η υπερβολή στο πριγκιπάτο της Μυκόνου δεν έχει όρια - όπως και οι πιστωτικές τους κάρτες. Ο κατάλογος που υπήρχε σε όλα ανεξαιρέτως τα τραπέζια, προνομιούχα και μη, έκανε σαφές ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν ήταν για όλα τα πορτοφόλια. Μια σαμπάνια των 0,75 lt Armand de Brignac άγγιζε τα 1.800 ευρώ, ενώ το 6 lt κρασί Chateau Romassan έφτανε το εξωπραγματικό -ιδίως για την εποχή- ποσό των 7.000 ευρώ.
Η άλλη Ελλάδα …
ΠΗΓΗ
http://www.makeleio.gr/?p=412988

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates