.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 
Οι «ακροδεξιοί Λαφαζάνηδες» της Μυκόνου !!!





Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει κατά αποκλειστικότητα το paraskhnio.gr, την έξοδο της Συγγρού ήδη βλέπουν, χωρίς όμως ακόμη να το έχουν αντιληφθεί και να το πιστεύουν, οι «ακραίοι-γαλάζιοι» βουλευτές, οι οποίοι διαφοροποιούνται από την κεντρική πλειοψηφική γραμμή του κόμματος.

Του Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με την πεποίθηση αλλά και την πληροφόρηση που έχει ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, οι εν λόγω βουλευτές που αντιπολιτεύονται απ’ την Μύκονο… ως απώτερο στόχο δεν έχουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε καν την καταψήφιση του 3ου μνημονίου, αλλά μέσου του λαϊκισμού επιδιώκουν την πολιτική και εκλογική φθορά της ίδιας της νέας ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας!
Ως εκ τούτου, σε σύσκεψη που έγινε αργά χθες το βράδυ, ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατέληξε στο ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνετίσει τους «Λαφαζάνηδες της Μυκόνου», όπως ακριβώς τους χαρακτήρισε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στον ίδιον, αλλά όσοι συνεχίσουν να δημιουργούν πρόβλημα, είναι πλέον ειλημμένη απόφαση να βρεθούν εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Και πιο συγκεκριμένα, στο επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη υπάρχει η εκτίμηση ότι «κάποιοι επειδή έχουν υποτιμήσει τη δήλωση της νέας ηγεσίας του κόμματος, νομίζοντας μάλιστα ότι έτσι παρέχουν δήθεν καλή υπηρεσία στον τέως πρόεδρο, δηλαδή ότι διανοίγουν ξανά τον δρόμο για την επιστροφή του, όταν θα τολμήσουν να κάνουν τη “λάθος κίνηση” και αντιταχθούν στις όποιες κοινές αποφάσεις, αμέσως θα αντιληφθούν ότι έχουν την πόρτα της εξόδου πίσω τους…».

Η δε κριτική που τους ασκείται απ’ την πλειονότητα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι οι τηλεοπτικοί υπέρμαχοι του «συμφωνία να ‘ναι και ότι να ‘ναι» και του «καλύτερα μια κακή συμφωνία, παρά καθόλου συμφωνία» τώρα για λόγους προσωπικούς και λαϊκίστικους ζητούν απ’ την ηγεσία να μην ψηφίσει θετικά η Νέα Δημοκρατία ή αντιπροτείνουν να κάνει ανεύθυνα μικροπολιτικά και επικίνδυνα για την πορεία της χώρας παιχνιδάκια…

ΠΗΓΗ
http://www.paraskhnio.gr/oi-akrodeksioi-lafazanides-tis-myko/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates