.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ !!!

ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
Έτσι χαρακτηρίζει η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ το δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και την εμφανίζει ως δήθεν ανεπιθύμητη από την ΛΑΕ Κοζάνης και την τοπική βουλευτή κα Ουζουνίδου.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_82.html#more




Το δημοσίευμα αναπαράχθηκε από μεγάλα και έγκυρα δημοσιογραφικά sites, από όπου και το αντλήσαμε και, έτσι, πέσαμε και εμείς στην παγίδα, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τη ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ απέναντι στην ανύπαρκτη όπως αποδείχθηκε υπονόμευσή της.

Ζητούμε συγνώμη για το λάθος μας προς όλους όσους θεωρούν ότι θίχτηκαν από τη σχετική μας ανάρτηση και προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύουμε ολόκληρο το δελτίο τύπου της ΛΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

27/8/2015 

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 

Στελέχη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ διαψεύδουν κατηγορηματικά σχετικό δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο επιστολή που συνυπογράφουν τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Κοζάνης και απευθύνεται προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Στάθη Λεουτσάκο, χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητη» την Ραχήλ Μακρή. Συνιστούμε σε μια τόσο πυκνή και σύνθετη προεκλογική περίοδο συγκεκριμένες ιστοσελίδες και μάλιστα από τις πιο διαφημισμένες να σταματήσουν να εξυπηρετούν «σκοτεινά δώματα εξουσίας».



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ - ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ - ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΩΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates