.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Γρήγορα θα καταφανεί το αυταπόδειχτο. Αυτή η κοινωνία, έτσι όπως είναι διαρθρωμένη, δεν αντέχει ούτε τον παραλογισμό αυτής της τρίτης και φαρμακερής “διάσωσης” ούτε το βάρος αυτής της οικτρής συνθηκολόγησης !!!




Προέχει λοιπόν, τώρα η αυτοοργάνωση και η εθνική άμυνα της κοινωνίας μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους όρους της υποταγής.

Αυτή η εθνική άμυνα δεν μπορεί, παρά να ξεκινήσει άμεσα από την πάταξη των ολιγαρχών και της κουστωδίας τους, των μαυραγοριτών, που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.

Η συνομολογημένη ταπείνωση των εισοδημάτων των συνταξιούχων δεν μπορεί να ανακουφιστεί παρά μόνο με την πάταξη της κερδοσκοπίας των μεγαλομπακάληδων, ντόπιων και ξένων, που με τις λαθροχειρίες τους, κάνουν το κόστος της ζωής δυσβάσταχτο.

Η υπογεγραμμένη καταστροφή των αγροτών δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, παρά μόνο με την ανασυγκρότηση των συνεταιρισμών και με τη ρητή εξασφάλιση ότι δεν θα επιτραπεί στους ανεγκέφαλους και τους λωποδύτες που στο παρελθόν κατέστρεψαν το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι των αγροτών, να περάσουν ξανά το κατώφλι των συνεταιρισμών∙ ίσως πολλοί από αυτούς, αντίθετα, θα έπρεπε να περάσουν το κατώφλι των επανορθωτικών ιδρυμάτων.

Η φοροκαταιγίδα επί των δικαίων, δεν μπορεί να ανακουφιστεί παρά μόνο από το στρίμωγμα των αδίκων που ανέκαθεν λυμαίνονται τα δημόσια ταμεία.

Όμως, η Ιστορία, στα κιτάπια της γράφει μόνο κομματοσκυλοκαυγάδες και άλλα, ακόμα χειρότερα...

https://www.facebook.com/OKTANA.by.Raskolnick/photos/a.592416330790876.1073741834.503475829684927/1040586309307207/?type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates