.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ !!! ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ !!!

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΒΟΛΦΡΑΓΚ !!!
Εκτός διαπραγμάτευσης ο μισάνθρωπος σακάτης του Βερολίνου, που ηδονίζεται με τον ανθρώπινο πόνο και με τη δυστυχία των λαών, εκδικούμενος έτσι την ίδια τη ζωή που τον καταδίκασε - ΑΔΙΚΩΣ - να ζει καθηλωμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι !!! 



Ο Σόιμπλε θεωρείται παρελθόν σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις των θεσμών με την ελληνική κυβέρνηση και αυτό βγήκε από τα πιο  επίσημα χείλη επιβεβαιώνοντας το Χωνί. 
Πιο συγκεκριμένα  αξιωματούχος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) δήλωσε σε συνέντευξη  πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είναι εκτός διαπραγμάτευσης, η οποία γίνεται, αυτή τη στιγμή, σε επίπεδο ηγετών, κοινώς μεταξύ Άνγκελα Μέρκελ και Αλέξη Τσίπρα.
Ο Κάρστεν Σνάιντερ, αναπληρωτής εκπρόσωπος του (συγκυβερνώντος) SPD και επικεφαλής του κόμματος στην επιτροπή προϋπολογισμού της γερμανικής Βουλής, είπε  πως το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών – όπως ακριβώς και η γερμανική κυβέρνηση – εμφανίζεται διασπασμένο, αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα.

«Επιτρέπεται να δίνει συνεντεύξεις, αλλά δε συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις», υπογράμμισε ο αξιωματούχος των Σοσιαλδημοκρατών, αναφςερόμενος στον Γερμανό ΥΠΟΙΚ. 
Βέβαια οι Έλληνες δεν περίμεναν να μάθουν κάτι τέτοιο από τον Σνάιντερ αφού το Χωνί από την περασμένη Κυριακή είχε αποκαλύψει την  περιθωριοποίηση του Σόιμπλε και την διάσταση απόψεων με τη Μέρκελ, η οποία έχει πάρει πάνω της την διαπραγμάτευση στο θέμα της Ελλάδας.
"Το επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι συναντήσεις. Θα συνεχιστούν οι παραχωρήσεις. Θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Γιατί το παιχνίδι το πήρε πάνω της η Μέρκελ (και οι ηγέτες της Ευρωζώνης), αφήνοντας στην απέξω τον Σόιμπλε (και το Eurogroup). Για αυτό και θα έρθει η συμφωνία. Γιατί ο Τσίπρας απαίτησε (και κατάφερε) να ληφθεί πολιτική απόφαση για την Ελλάδα.", γράψαμε αποκαλύπτοντας την αλήθεια, ότι δηλαδη ο Γερμανος υπουργός Οικονομικών είναι τελειωμένος όταν κάποιοι διέδιδαν τα ντεμέκ τελεσίγραφά του.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Προσέξετε όμως! Η περιθωριοποίηση του Σόιμπλε δεν ήρθε μόνη της αλλά την επιδίωξε και την πέτυχε με τους χειρισμούς της η ελληνική κυβέρνηση, κάτι που επίσης είχαμε αποκαλύψει " Το Eurogroup, στο οποίο συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, είναι ένα όργανο στο οποίο κουμάντο κάνει ο Σόιμπλε. Δεδομένο. Απέναντι στα ανωτέρω δύο, η ελληνική συγκυβέρνηση επέλεξε να κάνει το προφανές. Να υπερβεί την εξουσία του Σόιμπλε, αφαιρώντας του την αρμοδιότητα να αποφασίζει. Να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού, εν ολίγοις, και να αποφασίσουν άλλοι. Οι ανώτεροί του, εν προκειμένω. Για αυτό και από ένα σημείο και μετά, εμφανίζεται να παίρνει το παιχνίδι πάνω του ο Πρωθυπουργός προσωπικά.", έγραφε το Χωνί, ενώ τονίσαμε πως του επιτρέπουν να κάνει δηλώσεις όχι όμως να λαμβάνει αποφάσει, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Σνάιντερ.  Ορίστε τι γράψαμε και γι' αυτό  " Το τελευταίο διάστημα, το άδειασμα του Σόιμπλε -προσωπικά- υπήρξε μεγαλειώδες. Φυσικά, του επιτρέπουν να κάνει δηλώσεις. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν του επιτρέπουν να λαμβάνει αποφάσεις ούτε να επηρεάζει τις εξελίξεις, όπως πριν. Για παράδειγμα, το φιάσκο του Φεβρουαρίου, που ο Ντάισελμπλουμ άλλαζε τα κείμενα του κοινού ανακοινωθέντος, κατ' εντολή του Γερμανού προϊσταμένου του, δεν θα ξανα-υπάρξει, γιατί του αφαίρεσαν, πλέον, την πρόσβαση στη σύνταξη των κειμένων". 
Με λίγα λόγια όταν εμείς ενημερώσαμε τον κόσμο για την υποβάθμιση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ κάποιοι συνέχιζαν να επιμένουν στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις διαπραγματεύσεις και σήμερα βρίσκονται ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι.  

SSL Certificates