.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΩΝ ;;;

Αντικαγκελάριος Γερμανίας : 
Σωστή η πρόταση Τσίπρα για Δημοψήφισμα
Να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες ο αντικαγκελάριος, υπουργός Οικονομίας και αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
                       


«Θα ήταν σώφρον αυτή τη φορά να ακολουθήσουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα», είπε ο κ. Γκάμπριελ σε συνέντευξή του στο γερμανικό κρατικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.

Ο Γερμανός αντικαγκελάριος επεσήμανε ότι η ιδέα διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα δεν είναι καινούρια, καθώς την είχε προτείνει και ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου. Όμως, αντίθετα με τότε, που είχε θεωρήσει την πρόταση λανθασμένη, πλέον την υποστηρίζει.
Ένα δημοψήφισμα θα είχε νόημα, πρόσθεσε ο κ. Γκάμπριελ, όταν είναι ξεκάθαροι οι όροι του προγράμματος βοήθειας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον Γερμανό αντικαγκελάριο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ έχει κάνει γενναιόδωρες προτάσεις στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις.

«Τώρα υπάρχει η πρόταση να γίνουν επενδύσεις στην ανάπτυξη. Αυτό θα είναι νόημα μόνο όταν η πολιτική της Ελλάδας οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην συσσωρεύονται κάθε ημέρα νέα χρέη».


ΠΗΓΗ
http://www.stokokkino.gr/article/1000000000011574/Antikagkelarios-Germanias-Sosti-i-protasi-dimopsifismatos-apo-ton-Ellina-prothupourgo
SSL Certificates