.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΝΕΕΣ, ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ, ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ !!!

ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ
Νέο πρόγραμμα διακανονισμών για τους οφειλέτες της ΔΕΗ !!!
Αυξάνεται ο αριθμός των δόσεων !!!




Νέα πρόγραμμα διακανονισμών για τους οφειλέτες της, σκοπεύει να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα η ΔΕΗ, με στόχο την ρύθμιση των οφειλών που φτάνουν τα 1,9 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», η ΔΕΗ στο νέο σύστημα διακανονισμών θα περιλαμβάνει περισσότερες δόσεις απ' όσες σήμερα και μείωση της προκαταβολής επί της συνολικής οφειλής που πρέπει να καταβάλει κάποιος για να ενταχθεί σε αυτό.

Οι δόσεις θα ξεπερνούν το σημερινό όριο των 16 δόσεων, ενώ η προκαταβολή θα πέσει αρκετά πιο κάτω από το 20% της συνολικής οφειλής που απαιτεί το τωρινό πρόγραμμα.

Το σημερινό ταβάνι των 16 δόσεων αφορά τους πελάτες της ΔΕΗ που δεν έχουν υπαχθεί σε καθεστώς Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, καθώς για τους τελευταίους οι δόσεις φτάνουν σήμερα ακόμη και τις 40.

Το νέο πρόγραμμα

Στο καινούργιο πρόγραμμα, όπως άλλωστε και στο υφιστάμενο, ο μέγιστος αριθμός δόσεων που θα μπορεί να κάνει η ΔΕΗ στους πελάτες της θα εξαρτάται από τον βαθμό συνέπειάς τους.

Περισσότερες δόσεις θα έχουν οι συνεπείς πελάτες που εντάσσονται για πρώτη φορά σε διακανονισμό οφειλών προς τη ΔΕΗ, οι καταναλωτές που έχουν κάνει ήδη διακανονισμό και τον τηρούν με συνέπεια και όσοι έχουν αθετήσει να πληρώσουν στην ώρα τους είτε έναν λογαριασμό είτε μια δόση αν ανήκουν ήδη σε ρύθμιση.

Ειδικά για τους ευάλωτους πελάτες που είναι συνεπείς, σήμερα η κάθε δόση δεν ξεπερνά το 25% του συνόλου ενός διμηνιαίου λογαριασμού.

Για παράδειγμα, ένας συνεπής ευάλωτος καταναλωτής με συνολική οφειλή 2.000 ευρώ και μέσο διμηνιαίο λογαριασμό 200 ευρώ, μπορεί να αποπληρώσει σε 40 μηνιαίες άτοκες δόσεις των 50 ευρώ

- See more at: http://www.moneyonline.gr/site/article/7467/neo-programma-diakanonismon-gia-ofiletes-tis-dei-to-ipsos-ke-o-arithmos-ton-doseon#sthash.lzeRVnI8.X0Fj03DH.dpuf
SSL Certificates