.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Άνοιξε στο Μενίδι το πρώτο ΑΤΜ για Bitcoin στην Ελλάδα !!!



Ένα βιβλιοπωλείο στις Αχαρνές έκανε την αρχή, θέτοντας σε λειτουργία το πρώτο Bitcoin ATM στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», που υπογράφει ο Χρήστος Χατζησπύρου, το ΑΤΜ για Bitcoin βρίσκεται στο Μενίδι στο βιβλιοπωλείο «Ορίζοντες» στην οδό Ιωάννου Θηβαίου 20. Το ΑΤΜ είναι το Satoshi 1 της εταιρίας Genesis και λειτουργεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Bitcoin ανταλλακτήριο της bitcoinsgreece.

Το μηχάνημα έχει μπει στην λίστα του Bitcoin ATM radar coinatmradar, που είναι μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης ψηφιακών νομισμάτων, το Bitcoin ATM είναι, όμως, ένα «one way Fiat Bitcoin», και μπορείς μόνο να αγοράσεις και όχι να πουλήσεις Bitcoin.
Υπενθυμίζεται ότι το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο δεν ελέγχεται από καμία συγκεκριμένη τράπεζα, δεν έχει κάποια φυσική μορφή και δεν κόβεται από καμία χώρα, απλά μπορεί να μετατρέψει κανείς τα χρήματά του στο ψηφιακό νόμισμα και να πραγματοποιήσει αγορές στο διαδίκτυο.

Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής των ψηφιακών νομισμάτων δεν έχει παρά να πατήσει το κουμπί και να ανοίξει το ΑΤΜ. Στη συνέχεια τοποθετεί τα ευρώ του στο ειδικό στόμιο και το μηχάνημα του δίνει ένα χαρτάκι, το οποίο είναι το εικονικό του πορτοφόλι.

Με το εικονικό πορτοφόλι ο κάτοχος των Bitcoin μπορεί είτε να πραγματοποιήσει online αγορές με καταστήματα του διαδικτύου, είτε να τα στείλει σε κάποιον διαδικτυακά.

ΠΗΓΗ
http://www.topontiki.gr/article/134388/anoixe-sto-menidi-proto-atm-gia-bitcoin-stin-ellada#.VY05RFgF5so.facebook
SSL Certificates