.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ, ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ !!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

skai_cover

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι ο Α. Σαμαράς κάλεσε τον Γιούνκερ να μην δεκάρα τσακιστή στην Ελλάδα χωρίς ανταλλάγματα, σήμερα βγήκε από το λαγούμι του ΣΚΑΪ ο αρχιρουφιάνος της Τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού, 
ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 
που κάλεσε με τη σειρά του το ΔΝΤ να μην κάνει πίσω στο ζήτημα των εργασιακών !!! 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/05/blog-post_398.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/05/blog-post_108.html



Ελπίζω το ΔΝΤ να μην υποχωρήσει απέναντι στην Ελλάδα !!!

Στο πλευρό του ΔΝΤ τάχθηκε για άλλη μια φορά ο βασικός αναλυτής του ομίλου Αλαφούζου, Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας την αντιπαράθεση για τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Καθώς οι ελπίδες για τη δημιουργία μιας συγκυβέρνησης με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής – που είχε προτείνει ο ίδιος υπάλληλος του ΣΚΑΙ – εξανεμίζονται προς το παρόν, τελευταία ελπίδα του συγκροτήματος φαίνεται πως είναι πλέον η επικράτηση των θέσεων των δανειστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΚΑΙ ήταν η πρώτη επιχείρηση στο χώρο των ΜΜΕ που είχε προχωρήσει σε περικοπές και καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας πριν ζητηθεί από τους δανειστές και την ελληνική τότε κυβέρνηση.


Και όλα αυτά ενώ, μετά την παρέλευση 48 ωρών από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", ο Αντώνης Σαμαράς δεν διέψευσε ακόμη την είδηση που τον φέρει να ζήτησε από τον κ. Γιούνκερ να μην προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα, επιπλήττοντας τον Πρόεδρο της Κομισιόν για την πρόθεσή του, όπως φέρεται να του είπε, να στείλει λεφτά στον Αλέξη Τσίπρα χωρίς καμία απαίτηση και ρωτώντας τον μάλιστα επί λέξει, σα να ήταν διορισμένος έπαρχος του Βερολίνου στην Αθήνα, "ποιός θα πληρώσει".
Αντί δε συγνώμης προς τον Ελληνικό Λαό ή διάψευσης του σχετικού δημοσιεύματος, ο Πρόεδρος της ΝΔ βρήκε το θράσος να προτείνει, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΑΓΟΡΑ", τη «συμφωνία-τσόντα» της δήθεν μεγάλης συνεννόησης, επιχειρώντας έτσι να υπονομεύσει για ακόμη μια φορά τη διαπραγμάτευση και να αποσταθεροποιήσει την Κυβέρνηση.
SSL Certificates