.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 40.000.000 ΕΥΡΩ !!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ
Ανεπάγγελτος διαδηλωτής πλήρωσε τοις μετρητής 3.500.000 ευρώ για να γλιτώσει τη σύλληψη !!!
   
                                         



Μετά τον φορολογούμενο που πλήρωσε 14,8 εκατ. ευρώ ακόμη ένας έδωσε... ζεστό χρήμα στα ταμεία του Δημοσίου.

Πρόκειται για άνδρα που είχε κρύψει σχεδόν 40 εκατ. ευρώ και έστειλε τον λογιστή του να πληρώσει τοις μετρητοίς 3,5 εκατ. για να μη συλληφθεί.

Την υπόθεση αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα στην οδό Πειραιώς ένας λογιστής. Είχε μαζί του μια μαύρη τσάντα, μέσα στην οποία είχε 3,5 εκατ. ευρώ, όλα σε χαρτονομίσματα των 200 και των 100 ευρώ.

"Μου τα έδωσε το αφεντικό μου να σας τα παραδώσω ως μέρος του προστίμου που του επιβάλατε και παρακαλεί, αφού δίνει προκαταβολή, να μην εκδώσετε ακόμη ένταλμα συλλήψεώς του" είπε στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Το αφεντικό του λογιστή είναι φορολογούμενος που "πιάστηκε" στα δίχτυα των οικονομικών εισαγγελέων όταν ανακάλυψαν πως είχε δηλώσει μόνο τα επτά από τα 48 εκατ. ευρώ που είχε στο λογαριασμό του. Το πιο κραυγαλέο; Δήλωνε ανεπάγγελτος!

Μετά από έρευνα όμως, οι οικονομικοί εισαγγελείς ανακάλυψαν ότι ο "ανεπάγγελτος" ήταν μέτοχος σε μεγάλη εταιρεία, εξαγορασμένη με ξένα κεφάλαια, ο οποίος "ξέχασε" να δηλώσει την αξία των μετοχών του.

Του επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 7 εκατ. ευρώ κι εκείνος πλήρωσε "ντούκου" τα μισά!



Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/06/35_24.html#ixzz3e0D6kU1E
SSL Certificates