.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ : ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
Το διακανομισμό των οφειλών προς τη ΔΕΗ σε 100 δόσεις ζητά ο Νίκος Μαυραγάνης !!!



   
Τη δική του τοποθέτηση σχετικά με τις ρυθμίσεις της ΔΕΗ για τις οφειλές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων έκανε ο βουλευτής Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης.

Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης είχε καταθέσει στις 29/5/2015 επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Λαφαζάνη, με την οποία ζητούσε να υπάρξει ρύθμιση που να δίνει τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις να διακανονίσουν τις οφειλές τους προς τη Δ.Ε.Η. σε 100 δόσεις θεωρώντας ότι η υιοθέτηση μιας τέτοιας ρύθμισης θα συνέβαλε άμεσα στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, θα αποτελούσε επιβεβλημένη επιχειρηματική κίνηση της Δ.Ε.Η. και θα βοηθούσε έμμεσα αλλά ουσιαστικά την πραγματική Οικονομία.

Κατά τη συζήτηση της ερώτησης ο αρμόδιος Υπουργός χαρακτήρισε την ερώτηση γόνιμη και εξέφρασε την άποψη ότι η Δ.Ε.Η. έπρεπε να κινηθεί προς την προτεινόμενη κατεύθυνση.

Στις 11/6/2015 η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατέθεσε τροπολογία με την οποία προτεινόταν η ρύθμιση των οφειλών νοικοκυριών και επιχειρήσεων σε 100 δόσεις.

Μετά από αυτά η Δ.Ε.Η. ανακοίνωσε νέες ρυθμίσεις διακανονισμού των οφειλών.

Ο Νίκος Μαυραγάνης θεωρεί ότι οι ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν αποτελούν ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση που όμως δεν φτάνουν στη γενναία ρύθμιση που ο ίδιος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν προτείνει και πιστεύει ότι σε καταλληλότερο χρόνο και αφού η Δημόσια Επιχείρηση προβεί σε εκτίμηση των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από τις παρούσες ρυθμίσεις θα δοθεί η δυνατότητα για παραπέρα βελτίωσή τους.

- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=37384#sthash.BvYguhXi.dpuf
SSL Certificates