.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

O GIANNI PITTELLA ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ & ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !!!

BRAVO GIANNI PITTELLA !!!
Είχαν πολύ κοντά ποδάρια τα ψέμματα των Ελλήνων ψευτοσοσιαλιστών & ψευτοδημοκρατών 
που συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών & Δημοκρατών, της οποίας Πρόεδρος είναι ο Ιταλός GIANNI PITTELLA !!!

Μόλις τον ενημερώσαμε για την κοροϊδία που του σερβίριζαν Βενιζέλος, ΓΑΠ και Θεοδωράκης, μεταφράζοντας όπως ήθελαν τις δηλώσεις του στην Ελλάδα, για να τον εμφανίσουν ως δήθεν υποστηρικτή  της Τρόικα, των μνημονίων, της ύφεσης και των εγκληματικών πολιτικών του μακελάρη της Ευρώπης και άσχετου με τα οικονομικά ΣΟΪΜΠΛΕ, έσπευσε αμέσως να πάρει αποστάσεις και να επανέλθει με επαναληπτικές δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την στήριξή του στην διαπραγμάτευση της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης και, προσωπικά, στον πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!! 

ΆΛΛΩΣΤΕ, Ο GIANNI PITTELLA ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ JUNKER KAI TO QE ΤΟΥ DRAGHI ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31/12/2014 !!! 

Δεν ξεχάσαμε επίσης να του στείλουμε και τα αναλυτικά βιογραφικά των 3 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, με όλα τα κατορθώματά τους, πριν και μετά το έπος της Τρόικα !!!


ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ !!!
SSL Certificates