.

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο ΖΩΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ !!!

Ξεβρακώνει ξανά τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΡΑΡΑ
ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ
με συνέντευξη του στο ΠΑΡΟΝ του Μάκη Κουρή !!!

Βγαίνει στη φόρα όλο το καυτό παρασκήνιο της μνημονιακής κωλοτούμπας του πολιτικά αδίστακτου Αντώνη Σαμαρά που, προκειμένου να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο και πολιτικό απωθημένο να γίνει και αυτός πρωθυπουργός (εδώ έγινε ο ΓΑΠ, το ατύχημα της καπότας του Ανδρέα), έσκισε, αντί για το Μνημόνιο, όλα μαζί τα Ζάππεια, εκβιάζοντας την κοινοβουλευτική του ομάδα, διαγράφοντας 22 βουλευτές και απειλώντας άλλους 13 που, μη διαθέτοντας το αναγκαίο ηθικό, πολιτικό και επαγγελματικό ανάστημα για να εξασφαλίσουν οι ίδιοι το γάλα των παιδιών τους, συμβιβάστηκαν με το δελτίο των δόσεων του μνημονιακού γάλακτος στα συσσίτια της Τρόικα, με χορηγούς τους δανειστές, τα ΜΜΕ και όλη μαζί την εγχώρια και ξένη διαπλοκή.

Κάπως έτσι, ο διαχρονικά αχάριστος και άφιλος, ήδη από τα χρόνια της ΠΟΛΑΝ, Αντώνης Σαμαράς, διέγραψε 22 βουλευτές, οι περισσότεροι από τους οποίους τον είχαν πριν λίγο μόλις καιρό στηρίξει στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΔ από τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Βούιζε τότε ολόκληρη η ΝΔ για το έγκλημα του διχασμού της κεντροδεξιάς, που πολύ σύντομα αποδείχθηκε μοιραίο, αφού η ιστορία έμελε να τιμωρήσει τον ψυχικά ασθενή Αντώνη Σαμαρά, στοιχειώνοντας οι 22 αυτές διαγραφές την πολιτική του καρριέρα με το φάντασμα της δημιουργίας των ΑΝΕΛΛ του Πάνου Καμμένου, της αναγκαστικής και οδυνηρής συθηκολόγησης του με το σύστημα των Μητσοτάκηδων και του ιδεολογικού μπολιάσματος της Σαμαρικής πλέον ΝΔ, με τα ψεκασμένα ακροδεξιά απολειφάδια του κάδου της πολιτικής ανακύκλωσης του ΛΑΟΣ.

Δεν επικρότησε κανένας τότε την απόφαση των 22 αυτών διαγραφών.
Μάλον καλύτερα, όχι κανένας, αλλά κανΕΝΑΣ !!!

Ένας κανΕΝΑΣ πουστην πράξη, ενώ εκπροσωπεί την απόλυτη πολιτική νούλα, κατορθώνει να παρευρίσκεται και να κάνει πάντα ταμείο σε όλα τα events και τα happenings της πολιτικής πασαρέλλας, χάρη στη χρυσή συνταγή του λόμπυ των αδελφών ψυχών της Μυκόνου και του Λουξεμβούργου.           

Ρωτάτε ποιος ;;;
Μα ποιός άλλος ;;;




Ο πολιτικός γίγας πασών των Πατρών, των Κωλονακίων και των Μαντογιαννίων, ο ένας και μοναδικός, ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Αυτό το ανέμελο, γλυκό αγόρι της φωτό, που ντυμένο στα λευκά σα ναύτης του Τσαρούχη, παρίστανε μέσα στην καύλα τον lifestyle υπουργό τουρισμού, κρεμασμένος από τα σχοινιά και πηδώντας από κατάρτι σε κατάρτι στο λιμάνι της Μυκόνου.

Eίναι πολλά τα κατάρτια  ..  συγνώμη ...  τα λεφτά ΑΡΗ !!! του είχε πει τότε βουλευτής της ΝΔ και κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά, αφού ο απίθανος αυτός τύπος που ακούει στο όνομα ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, όχι μονον επικρότησε,  αλλά ήταν αυτός που εισηγήθηκε και απαίτησε το πειθαρχικό μέτρο των διαγραφών κατά όλων εκείνων των 22 βουλευτών της ΝΔ,  που αρνήθηκαν τότε να γίνουν συνένοχοι στο έγκλημα του Παπαδήμου, του Μνημονίου 2, του PSI+ και της ανακεφαλαιοποίησης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στην πλάτη των φορολογουμένων.

Δικαίως θα ερωτηθεί στο σημείο αυτό ο αναγνώστης, τι σημασία έχουν όλα αυτά σήμερα, τώρα που, πρώτη φορά αριστερά, πέφτουν οι τίτλοι τέλους στα μνημόνια και εξαφανίζονται ένας-ενας από το πολιτικό προσκήνιο αυτοί που μας τα επέβαλαν, καταλύοντας κάθε έννοια συνταγματικότητας, δημοκρατίας, εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας.

Έχουν και παραέχουν !!!
Ειδικά σήμερα που ζούμε πρώτη φορά αριστερά, με παιδονόμο στο τρενάκι της ελπίδας που έρχεται τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ και με ΠτΔ τον Ραφηναρισμένο Συνταγματολόγο - Καθηγητή, ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ !!!

Και πως να μην έχουν δηλαδή σημασία όταν, την ιδια ώρα που διαβάζουμε στο ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ το αποκαλυπτικό παρασκήνιο της μνημονιακής κωλοτούμπας Σαμαρά, δια στόματος ενός εκ των πρωταγωνιστών εκείνης της περιόδου, του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ, πέφτει ξαφνικά το μάτι μας στο πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, όπου κάτω-κάτω, στα πολύ ψιλά, στα πούστικα και στα μουλωχτά του ΘΕΜΟΥ, πρώτη φορά αριστερά, διαβάζουμε γαμώ την καταδίκη μας ότι :



Τι να πεί τώρα κανείς ;;;
Έλα μ@νί στον τόπο σου ή χύσε φούστη μου να μεταλάβω ;;; 

Πλάκα θάναι σκεφτήκαμε μετά.
Δεν είναι δυνατόν, πρώτη φορά αριστερά, ο ΑΡΗΣ Πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων και, μάλιστα, με πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ως γνωστόν στην Πλατεία Μαβίλη δεν ανεβαίνει ούτε με την ανεμόσκαλα της φωτό, ούτε στο επί κοντώ με το μυκονιάτικο κατάρτι. 


Και καλά το Πρέσβης, αλλά αυτό το εκ Προσωπικοτήτων και μαζί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος και χειρός του ΥΠΕΞ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, 
πως διάολο να τα χωνέψει ο νους του πρώτη φορά αριστερά μέσου Συριζαίου, που μπορεί μεν να είναι gay friendly, αλλά είναι ταυτόχρονα αλλεργικός σε όλα και σε ότι εκπροσωπεί η αρρωστημένη δηθενιά που φυσάει κάθε καλοκαίρι στα Μαντογιάννια.

Αυτή μάλιστα είναι η πιο δύσκολη να σπάσει κόκκινη γραμμή της Κυβέρνησης, αφού και ο σύντροφος Καπετάν ΠΑΝΟΣ, με άλλη όμως αφετηρία αυτός, ως καλός χριστιανός και μάλιστα παλιοημερολογίτης, απεχθάνεται το σχεδόν ειδωλολατρικό status της Μυκονιάτικης Babylon και ψηφίζει, μόνιμα και σταθερά, την κάθε φορά αριστερά, Ικαρία.

Ρωτάμε λοιπόν από το πρωί να μάθουμε τι γίνεται, αν η πληροφορία επιβεβαιώνεται ή αν το δημοσίευμα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο υπονόμευσης και απαξίωσης της Κυβέρνησης, με εκτελεστές τους συνήθεις υπόπτους, τους πρώτο, δεύτερο και τρίτο ΘΕΜΟ, αλλά έχει πέσει παντού ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ.

Και επειδή η ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ισοδυναμεί με ενοχή και ντροπή, πράγμα που σημαίνει ταυτόχρονα και επιβεβαίωση της είδησης του εφημεριδοπώλη ΘΕΜΟΥ, ρωτάμε πλέον ευθέως τους καθ' ύλην αρμόδιους της κεντροδεξιάς συνιστώσας της πρώτη φορά αριστερά συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛΛ :







      
Εσύ ΧΡΗΣΤΟ ΖΩΗ, μας είπες ότι αποκλείεται να ισχύει η είδηση, αφού ο ΑΡΗΣ δεν παίζει μπάλα στην Πλατεία Μαβίλη και αρνείσαι είπες επίσης να διανοηθείς ότι θα μπορούσε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ να τον έχει προτείνει για τη συγκεκριμένη αυτή θέση, εκείνον που εισηγήθηκε την δική σου διαγραφή από την ΚΟ επειδή είπες ΟΧΙ στο Μνημόνιο.
Αν όμως αληθεύει, τι θάχεις να μας πεις μετά ρε μεγάλε ;;;

Εσύ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ, πως θα ανεχθείς άλλη μια πρώτη φορά αριστερά ταπείνωση από το Luxembourg Club, που ενώ απαγόρευσε στον Αλέξη να σε κάνει υπουργό, τώρα παίζει τα ρέστα του στο lobbying για την τοποθέτηση του ΑΡΗ εκ Προσωπικοτήτων ;;;

Εσύ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, που μέχρι στιγμής το πας καλά, αφού ψάξαμε στη Διαύγεια και δεν βρήκαμε ΦΕΚ με την υπογραφή σου. 
Το ερώτημα όμως είναι, αν χρειάζεται ο πρώτη φορά αριστερά ΑΡΗΣ εκ Προσωπικοτήτων την υπογραφή σου για να τοποθετηθεί, εσύ θα την βάλεις την ώρα που γνωρίζεις καλύτερα από όλους ότι δεν στο ζητάει ο δικός σου ένας και μοναδικός Πρόεδρος ;;;

Και τέλος εσύ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, δεν ξαναβλέπεις καλύτερα το διαφημιστικό των εκλογών με το τρενάκι, μήπως και θυμηθείς ότι πρέπει που και που, έστω σαν την αλεπού, να τραβάς και κανένα αυτάκι ;;;
SSL Certificates