.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!! ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!

Με απειλές τύπου Σαμαρά, Βούλτεψη & Άδωνη, επιχειρεί σήμερα και η Ντόρα Μπακογιάννη να κάνει την καλή υπάλληλο των δανειστών, ελπίζοντας ότι έτσι θα πετύχει την βοήθεια του γερμανικού παράγοντα στην κούρσα της διαδοχής στη ΝΔ !!!



ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ :
ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ... ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

Ενώ ως προς την αντιπολιτευτική της τακτική διαφέρει σημαντικά από τις ακραίες επιλογές του Σαμαρά τις οποίες επικροτούν μόνο οι ακροδεξιοί κομματικοί κάφροι της Συγγρού, εν τούτοις σήμερα η Ντόρα άλλαξε... τακτική, κάνοντας λόγο για "capital control", δηλαδή έλεγχο κεφαλαίων στις τράπεζες!
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε σήμερα το πρωί, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, πως «αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή, φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο, που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control», όπως συνέβη και στην Κύπρο.
Και πρόσθεσε: «Θα πηγαίνουμε στα ΑΤΜ των τραπεζών και δεν θα μπορούμε να κάνουμε ανάληψη παρά μέχρι ένα όριο. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι ακολουθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία έως την Παρασκευή».
Παράλληλα, η πρώην υπουργός κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή «να την ψηφίσουμε όλοι οι άλλοι» και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση. «Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας» υποστήριξε και επεσήμανε ότι «αυτή η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία. Η Ελλάδα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Ο λαϊκισμός του πολιτικού συστήματος μας έφερε εδώ».
Η Ντόρα έχει ευθύνη ως πολιτικός για την πορεία της χώρας. Και θα έχει μεγάλη ευθύνη εάν δημιουργηθεί πανικός στις τράπεζες...

ΠΗΓΗ
http://fimotro.blogspot.gr/2015/05/blog-post_7542.html?m=1
SSL Certificates