.

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 2015 ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Αυτή είναι η μοναδική αναφορά στο Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων του 2015, σε ότι αφορά τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Λάθος η πρόταση της ενιαίας αντιμετώπισης των οφειλών σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς, μέσα από τη θέσπιση του ενιαίου λογαριασμού οφειλών, αφού όπως είχαμε ήδη επισημάνει από τις αρχές του 2014, με τη συγκεκριμένη ρύθμιση κινδυνεύουν να ποινικοποιηθούν, μαζί με τις οφειλές στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι τραπεζικές οφειλές που σήμερα δεν είναι ποινικοποιημένες.

Όσο για τη δημιουργία του νέου πλαισίου, αυτό θα απαιτήσει τουλάχιστον 6-8 μήνες μελέτης, δημόσιας και τραπεζικής διαβούλευσης, μέχρι να μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά μέσα από μια ολοκληρωμένη νομοθετική ρύθμιση.

Μέχρι τότε, η  Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, θα συνεχίσει να παραμένει η μοναδική αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των Δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, ιδιαίτερα όσο ακόμη δεν προστατεύεται νομοθετικά η κύρια πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Διαβάστε στη συνέχεια, ολόκληρο το ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ 2015 !!!
Δεν περιέχει καμία πρόταση και κανένα μέτρο που θα μπορούσαν να το ταυτίσουν, έστω και στο ελάχιστο, με τα Μνημόνια του ΓΑΠ και του διδύμου ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!
Μην ακούτε και μην πιστεύετε τίποτα !!!
Διαβάστε μόνοι σας και πιστέψτε μόνο τα μάτια σας !!!


SSL Certificates