.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΤΡ@ΠΕΖΕΣ !!! ΠΡΩΪ - ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ !!!

Αυτή είναι η διευθύντρια τράπεζας που εργαζόταν τις νύχτες ως ιερόδουλη, με 450 ευρώ την ώρα παρακαλώ !!!



Σεξουαλικό σκάνδαλο μεγατόνων συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Ολλανδίας. Η 46χρονη διευθύντρια χρηματαγορών της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας έκανε και δεύτερη δουλειά. Την «αρχαιότερη»…

Με ταλέντο στον σαδομαζοχισμό, η διευθύντρια στην Κεντρική Τράπεζα υποσχόταν στους πελάτες της αξέχαστες εμπειρίες με πολλά μαστίγια και… γλυκό πόνο. Η αμοιβή της ξεκινούσε από -κρατηθείτε- 450 ευρώ την ώρα.

Απαραίτητο αξεσουάρ στα ηδονικά βασανιστήρια που προσέφερε η στολή των SS, των ναζιστών βασανιστών δηλαδή, που είχε μεγάλη πέραση στους πελάτες της, που πλήρωναν αδρά για να τους βασανίζει.


Στο YouTube διέρρευσε και βίντεο της πόρνης τραπεζικού… Από ό,τι βλέπετε τα έχει πλούσια τα… χαρίσματα

Η διευθύντρια της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας δεν «κρυβόταν». Διαφήμιζε τις υπηρεσίες της μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Κοντσίτα Βαν Ντερ Βαάλ (Conchita van der Waal).

Το διαφημιστικό της σύνθημα ήταν «όσο πιο ακραίο τόσο το καλύτερο». Μάλιστα, ότι μπορούσε να υποδυθεί τον ρόλο του «αξιωματικού των Ες Ες» το διαφήμιζε και αυτό μέσω διαδικτύου.

Η αποκάλυψη που έκανε οικονομικό περιοδικό της Ολλανδίας, οδήγησε αμέσως στην απόλυση της γυναίκας από την Ολλανδική κεντρική Τράπεζα «για λόγους ηθικής ακεραιότητας» όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε.

Η γυναίκα στο παρελθόν είχε εργαστεί για δύο από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις της Ολλανδίας (ABN-AMRO και ING Bank) και στην Κεντρική Τράπεζα προσελήφθη το 2007.

ΠΗΓΗ
http://www.tribune.gr/world/news/article/130905/afti-ine-i-diefthintria-trapezas-pou-ergazotan-os-porni-me-450-evro-tin-ora.html
SSL Certificates