.

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΒΑΣΙΛΗΑΔΕΣ & ΠΙΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ !!!

Ακόμη και οι παρτίδες που παίζονται χρόνια, κάποια στιγμή τελειώνουν.

Και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι ΠΑΙΚΤΕΣ μαζεύουν βασιλιάδες, βασίλισσες, αξιωματικούς, πιόνια, κλπ..... και τα κλείνουν όλα μαζί .... στο ίδιο κουτί !!!

Η Βίκυ Σταμάτη "λύνει" τη σιωπή της :
Τι θα αποκαλύψει για να βγει από τη φυλακή ;;;
Θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση λέει ο συνήγορός της.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Βίκυς Σταμάτη.
Λίγες ημέρες μετά την απόδρασή της και μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στις εγκαταστάσεις της ψυχιατρικής κλινικής του Δρομοκαϊτειου, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προβεί σε συγκλονιστικές απόκαλύψεις.
Μετά την επιστροφή της στο Δρομοκαΐτειο, τα μέτρα ασφαλείας στο ίδρυμα είναι δρακόντεια κι αυτό ίσως να σημαίνει πως η σύζυγος του πάλαι ποτέ πανίσχυρου υπουργού θα προσπαθήσει να βρει έναν άλλο τρόπο για να αφήσει πίσω της τις ημέρες εγκλεισμού σε σωφρονιστικά ιδρύματα.
Αποκάλυψη «βόμβα»
Νωρίς το μεσημέρι η Βίκυ Σταμάτη δέχθηκε της επίσκεψη του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες, η Βίκυ Σταμάτη αναμένεται να προβεί σε αποκαλύψεις όσον αφορά στην υπόθεση για το «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος, για την οποία και κατηγορείται.
Μάλιστα, αφήνεται να εννοηθεί πως θα ειπωθούν πράγματα και καταστάσεις που παραμένουν άγνωστα από τις μέχρι τώρα έρευνες για την υπόθεση, για την οποία κατηγορείται τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος.
Η Βίκυ Σταμάτη, όπως όλα δείχνουν μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης, αλλάζει τη στάση της και περνά στην αντεπίθεση.
ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/koinonia/item/59756-stamati-apokalipseis

SSL Certificates