.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

Απτόητες οι τράπεζες, εκμεταλλεύονται το νομοθετικό κενό, αγνοώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης !!!
Βγάζουν κανονικά ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 
και επισπεύδουν ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ακόμη και στις πρώτες κατοικίες των δανειοληπτών !!!

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ 
ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !!!


Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το κούρεμα των δανείων μας, είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε στα χέρια μας οι δανειολήπτες, για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας !!!

Καταπατεί τη συμφωνία με την κυβέρνηση και προχωρεί σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας η Eurobank !!!
Παρά την εξαγγελία της κυβέρνησης και την συμφωνία με τις τράπεζες για αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η Eurobank προχωρά σε κατάσχεση κατοικίας άνεργης κι ανασφάλιστης οικογένειας με τρία παιδιά στην Αγία Παρασκευή. Κάλεσμα για κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Χαλανδρίου αύριο Τετάρτη στις 3.30 το μεσημέρι. 

Η τράπεζα έχει στείλει το ειδοποιητήριο για κατάσχεση ενός μέρους του σπιτιού, καθώς ένα χρόνο πριν έγινε κατάσχεση και σφραγίσθηκε ένα άλλο τμήμα του, το οποίο είχε χτιστεί με άλλη άδεια, ενώ πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια οικία. Από τότε η οικογένεια, πατέρας και μητέρα άνεργοι και τρία παιδιά, ζουν στο τμήμα της οικίας -ένα δωμάτιο, μπάνιο κουζίνα για πέντε άτομα- το οποίο θέλει τώρα η Eurobank να κατασχέσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kokkino.gr, ο πλειστηριασμός δεν θα γίνει δυνατό να προχωρήσει τελικά αύριο, ωστόσο η τράπεζα θα στείλει τους νομικούς της για να επιτευχθεί η αναστολή.

Η κινητοποίηση για την αποτροπή του πλειστηριασμού ισχύει σε κάθε περίπτωση. Συλλογικότητες της περιοχής, δήμος και δημοτικές παρατάξεις καλούν στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για τις 3.30 το μεσημέρι. "Εμείς πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να αποτρέψουμε τα σχέδια της τράπεζας", μας δήλωσε η Αναστασία Δεληγιαννίδου από το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής. "Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα περάσουν". 


ΠΗΓΗ
http://www.stokokkino.gr/article/1000000000005817/Katapatei-ti-sumfonia-me-tin-kubernisi-kai-proxorei-se-pleistiriasmo-protis-katoikias-i-Eurobank
SSL Certificates