.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ;;; Ο XAVIER BETTEL Ή Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;;;

Λουξεμβούργιος πρωθυπουργός : 
Αλέξη σ’ ευχαριστώ που δεν έκανες υπουργό το Νικολόπουλο !!!
Απίστευτη..... πουστιά...... του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού !!!


Καταδικασμένος στα αζήτητα της επικαιρότητας των gay prides του Λουξεμβούργου, επιζητεί μετά μανίας έστω και λίγη, αρρωστημένη προβολή, επιτιθέμενος με την πρώτη ευκαιρία στον Νίκο Νικολόπουλο !!!

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ :


Κάνε μωρή άρρωστη μια γυμνή φωτογράφηση με το αγόρι σου και θα σπάσεις όλα τα ταμεία !!!





Ένα… απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ σταμάτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον… ευχαρίστησε που δεν υπουργοποίησε τον Νίκο Νικολόπουλο!

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος είχε κάνει ομοφοβικά σχόλια στο Twitter με αφορμή το γάμο του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού με τον σύντροφό προκαλώντας σάλο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την επόμενη μέρα, ο Νίκος Νικολόπουλος είχε «διορθώσει» το αρχικό του tweet, με ένα νέο, εμφανώς ειρωνικό μήνυμα: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ».
Ο Μπετέλ είχε ανταπαντήσει τότε με νέο tweet: «Oι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου με τον έλληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός μεμονωμένου πολιτικού. Καλησπέρα».

ΠΗΓΗ
http://www.topontiki.gr/article/96392/Louksembourgios-prothupourgos-Aleksi-s-euxaristo-pou-den-ekanes-upourgo-to-Nikolopoulo
SSL Certificates