.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

SEXY ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΣΑ ΞΕΛΟΓΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ .............

....... και γεμίζει κασαδούρα τα ταμεία της τουρκικής τράπεζας AKBANK !!! 
Η διαρροή χρημάτων από την Ελλάδα καταλήγει στην Τουρκία μέσω Μάλτας, ενώ έγιναν και πολλές απ'ευθείας καταθέσεις στην τουρκική τράπεζα Αk Bank !!! 
Τα χρήματα αυτά είχαν φύγει για την Τουρκία πριν από τις εκλογές και…μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα δεν επέστρεψαν στην Ελλάδα, αλλά παρατάθηκε η προθεσμιακή κατάθεσή τους στην γειτονική χώρα.



Και στις τράπεζες ...... το nini sernei karavi !!!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο βοηθός Γενικού Διευθυντή και Υπεύθυνος για την Private Ak Βank κ. Σαλτίκ Γκαλάταλι σε δηλώσεις του για την πορεία της ιδιωτικής τουρκικής Τράπεζας που δημοσιεύονται στο σύνολο σχεδόν του τουρκικού τυπου με τίτλους την ελληνική πτυχή.
Ο κ. Σαλτίκ δε θέλησε να δώσει ακριβές νούμερο για τα χρήματα που ήρθαν από την Ελλάδα. Ανέφερε ότι όταν οι δηλώσεις του νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Τσίπρα ανησύχησαν τους πλούσιους της Ελλάδος, ένα μέρος των χρημάτων τους διαβιβάστηκε στην Τουρκία μέσω της Μάλτας και σημείωσε ότι τα χρήματα πριν από τις εκλογές δεν έφυγαν στη συνέχεια πίσω.
Ο κ. Σαλτίκ είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα την Ζαμάν και άλλα ΜΜΕ : Πέρυσι εξασφαλίσαμε είσοδο χρημάτων 400 εκατ. δολαρίων. Τώρα πλέον μεγαλώνουμε φέρνοντας χρήματα από το εξωτερικό. (…) Μεταξύ των χρημάτων που έχουν έρθει στην Τράπεζα είναι αυτά που προήλθαν από τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Άπω Ανατολής. Τα περισσότερα χρήματα ήρθα από την Ταϊλάνδη, την Κίνα και το Ντουμπάι αλλά ήρθαν και χρήματα, όχι τόσα πολλά, από την Ελλάδα, πριν από την εκλογές.Τα χρήματα που ήρθαν από την Ελλάδα, τρεις μήνες πριν τις εκλογές, παραμένουν ακόμα στην Τουρκία. Επίσης Γάλλοι και Ιταλοί που είχαν χρήματα στην Ελβετία τελικά επέλεξαν την Τουρκία.
Ιδού μερικοί τίτλοι :
Η Haberturk έχει τίτλο «Οι Έλληνες πλούσιοι κατέφυγαν σε μας»
Η Aksam «Τα χρήματα των Ελλήνων »
Η Bugun «Ήρθαν χρήματα από τη γείτονα».
Η Cumhuriyet «Πριν από τις εκλογές είχαν έρθει από τη γείτονα χρήματα τα οποία παραμένουν».
Η Hurriyet «Τα χρήματα που διέφυγαν από τον Τσίπρα, ήρθαν στην Τουρκία».
Η Sabah «Ο Πλούσιος Έλληνας κατέφυγε στην Τουρκία»
Η Vatan «Οι Πλούσιοι Έλληνες που έφυγαν από τον Τσίπρα κατέφυγαν στην Τουρκία».
Η όμορφη Τραπεζίτισσα Πρόεδρος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Akbank από το 2008 είναι η 49χρονη Τουρκάλα κ. Σούζαν Σαμπαντσί Ντιντσέρ, γόνος μιας εκ των πλέον ισχυρών οικονομικών δυναστειών της Τουρκίας. Η όμορφη τραπεζίτισσα αποτελεί, όπως έγραψε παλιότερα το Βημα, ένα εμβληματικό πρόσωπο του ιδιότυπου ισλαμικού καλβινισμού, που άνθησε επί Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν στην Τουρκία, σε σημείο να συμμετέχει η χώρα στον όμιλο των 20 μεγαλυτέρων οικονομιών του πλανήτη (G20).
Η Πρόεδρος της 2ης σε κεφαλαιοποίηση τουρκικής τράπεζας Akbank είναι μπιζνεσγούμαν τρίτης γενιάς – την αυτοκρατορία των Σαμπαντσί την είχε ιδρύσει στις αρχές του προηγούμενου αιώνα ο παππούς της, Χασί Ομέρ Σαμπαντσί. Έχει κάνει σπουδές στο Λονδίνο και στις ΗΠΑ και έχει 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο των τραπεζών.Φέτος η ΑΚ Private εξασφάλισε για 8η φορά το βραβείο της καλύτερης ιδιωτικής τράπεζας από τους αρμοδίους του Εuromoney.
Πριν δυο χρόνια κ. Σούζαν Σαμπαντσί Ντιντσέρ είχε δηλώσει στην «Wall Street Journal» ότι η Τουρκία μπορεί να ενταχθεί στο «κλαμπ» όχι των 20 αλλά των 10 μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη! Η Τουρκάλα τραπεζίτισσα εμφανίστηκε βέβαιη για αυτό καθώς θεωρεί ότι όλα τα θαύματα συμβαίνουν στην Ανατολή: «Το τελευταίο τέταρτο του αιώνα περάσαμε πολλές οικονομικές κρίσεις, δραματικές υποτιμήσεις της λίρας, υφέσεις, πληθωρισμούς που έφθαναν το 100%, ένα στρατιωτικό πραξικόπημα… Η τράπεζά μας και η χώρα μας τα ξεπέρασαν όλα. Ποτέ δεν πλήξαμε…».

ΠΗΓΗ
https://georgiosfk.wordpress.com/2015/02/18/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B7%CF%83-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83/
SSL Certificates