.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΒΡΩΜΙΚΟ & SEXY : ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ GATE ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!!

MNHMONIO GATE 1
Κλικ Εδώ :

ΜΝΗΜΟΝΙΟ GATE 2
Μετά τη λύση του γρίφου της προδοσίας του ΓΑΠ με το πρώτο Μνημόνιο, ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσουμε σιγά-σιγά, αργά και  βασανιστικά, το κουβάρι της μνημονιακής κωλοτούμπας του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!



Γιατί ANTONIS έκανες την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ τον Φεβρουάριο του 2012 και έγινες Παπαδημιακός και Μνημονιακός ;;;
Ήσουν ανυποψίαστος για το έγκλημα ή ανυπόληπτος λόγω του big deal της μετέπειτα πρωθυπουργίας σου ;;;

Μέχρι να μας απαντήσεις εσύ ANTONIS, εμείς αρχίσαμε να ψάχνουμε τις απαντήσεις από μόνοι μας.
Και κοίτα λοιπόν μεγάλε τι βρήκαμε.
Τον ΖΟΡΜΠΑ ΧΟΡΕΥΤΗ !!!

Αυτόν που τον Νοέμβριο του 2011 σου ζητούσε εναγωνίως να γίνεις ΕΣΥ πρωθυπουργός και ΟΧΙ ο Παπαδήμος, για να σωθεί η Πατρίδα !!!
Έχοντας στο πλευρό σου ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!
Ότι δηλαδή πέτυχε σήμερα ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!!

Ξαναδιάβασε λοιπόν μετά από 3,5 χρόνια την επιστολή ANTONIS και αν δεν θυμηθείς την απάντηση, μη φοβάσαι.
ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! 

Γράφει ο «Ζορμπάς Χορευτής»:
«Σ’ αυτές τις στιγμές τις δραματικές, νιώθω υποχρεωμένος να καταθέσω την άποψή μου, ελπίζοντας να βρει σ’ αυτή ή σε παραλλαγή της διέξοδο ο Αντώνης Σαμαράς.
Δεν με τρομάζει η κριτική που μπορεί να της επιφυλάξει το ιστολόγιό σας. Πιο πολύ με φοβίζει να μην έχω πει την άποψη μου και γι’ αυτό να μετανιώσω στο μέλλον.
Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της ζωής του. Μόνος οδηγός μπροστά σε τέτοιου είδους σταυροδρόμια είναι ο πατριωτισμός με ό, τι τον χαρακτηρίζει. Την προσφορά και την αυτοθυσία.
Οι Έλληνες αναγνωρίζουν στον Αντώνη Σαμαρά ότι έζησε ‘’την έρημό του’’ όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τις θέσεις και τις ιδέες του για το ‘’Μακεδονικό’’.
Σήμερα αυτό που διακυβεύεται είναι η Ελλάδα. Χωρίς να συνοδεύω την πρότασή μου απ’ το σύνολο των επιχειρημάτων της (δεν υπάρχει πια χρόνος)σας την παραθέτω:
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο ίδιος πρωθυπουργός.
Με πλήρη και καθαρή εξουσιοδότηση απ’ την ελληνική Βουλή και για όσο χρόνο κρίνει ο ίδιος, απαραίτητο να αντιμετωπίσει τις τραγικές συνέπειες που επέφερε η αψυχολόγητη, ανεύθυνη απόφαση του ΓΑΠ.
Καμία εμπιστοσύνη σε πρόσωπα τρίτα να διαπραγματευθούν με την Ευρωπαϊκή ηγεσία όταν η τελευταία ήδη αμφισβητεί τις δηλώσεις Σαμαρά και ζητεί ενυπόγραφη δέσμευση εκ μέρους του.
Μπροστά σε τέτοιου χαρακτήρα ταπεινωτικές, εκβιαστικές λογικές, τη μόνη ανάσχεση αποτελεί η πρωθυπουργία Σαμαρά. 
Είναι προφανές ότι η πρωθυπουργία θα είναι σταυρός .
Όμως αυτό τον σταυρό ο Σαμαράς ούτως ή άλλως δεν τον αρνείται.
Δεν φοβάται να τον αναλάβει στην περίπτωση εκλογών την 19η Φεβρουαρίου. Και με δημοκρατική συνείδηση και ευαισθησία θέλει τον λαό κυρίαρχο και ρυθμιστή. Είναι όμως σαφές πια ότι στο πολιτικό σκηνικό που έχει στηθεί σκοπός όσων κινούν τα πιόνια στην σκακιέρα είναι οι εκλογές να πάνε αργότερα με διάφορες προφάσεις. Και θ’ ασκήσουν με τρόπο εκβιαστικό κάθε θεσμικό και εξωθεσμική πίεση στον Αντώνη Σαμαρά. Για να το πετύχουν . ​
Παρουσιάζοντάς τον σαν τον ανεύθυνο ηγέτη που αδιαφορεί για την Ελλάδα (εάν επιμείνει στις εκλογές)ή σαν τον συμβιβασμένο, εκβιασμένο αρχηγό της ΝΔ που υπαναχωρεί κάθε φορά που τον πιέζει η Μέρκελ και τον τραβά από
το αυτί ο Σαρκοζί(σε περίπτωση που οι εκλογές πάνε παραπίσω).
Σε κάθε περίπτωση δημιουργούνται συνθήκες να ανακοπεί η αυτοδύναμη διακυβέρνηση του τόπου και να μπούμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.
Η πρότασή μου στοχεύει στην ανατροπή κάθε τέτοιου σχεδιασμού. Οδηγεί τον Αντώνη Σαμαρά τώρα στην πρωθυπουργία με μόνη εντολή να χρησιμοποιήσει τους καλύτερους έλληνες για να σώσει την Ελλάδα.
Με καθαρή ,ανεπιφύλακτη εντολή της Βουλής ,με την ψήφο και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Εδώ που φτάσαμε δεν έχει περισσότερη σημασία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ απ’ την Ελλάδα. Είναι προφανές ότι για τον Αντώνη Σαμαρά είναι μία πρόσκληση σε θυσία.
Είναι όμως συνηθισμένος σε τέτοιες επιλογές.
Εάν σε τέτοια πρόταση υπάρχουν επιφυλάξεις, τρικλοποδιές ή μικροπολιτικές και μικροκομματικές σκέψεις και λογικές δεν μπορεί να υπάρξει άλλη επιλογή του Αντώνη Σαμαρά από το να απευθυνθεί μόνο στο λαό. Και Όλα αυτά χωρίς τηλέφωνα και μεσάζοντες. Με διάγγελμα στο λαό, αναμένοντας απάντηση αρμοδίως και δημοσίως;.
Ο πατριωτικός-λαϊκός κορμός όλων των παρατάξεων δεν αμφισβητεί τον πατριωτισμό του Αντώνη Σαμαρά. Κοντά σε αυτούς και όλοι όσοι διέπονται από άλλες λογικές και προτεραιότητες θα του αναγνωρίσουν την προσφορά και αυτοθυσία».
Μείνετε συντονισμένοι γιατί το ρεπορτάζ «τρέχει». Αργότερα αναλυτικό «γαλάζιο» ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο από τη Λάρισα και πολλές… αποκαλύψεις.
SSL Certificates