.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ FM VOICE !!!



Κυκλοφορεί την Πέμπτη 12/2 το νέο φύλλο της F&M Voice (#48) με θέματα που όπως πάντα θα συζητηθούν. Πρωτοσέλιδο, η «Επιχείρηση Φρουτάκια» του Δημήτρη Μελισσανίδη. Διαβάστε για το σκληρό μπρα-ντε-φερ με τον Αλέξη Τσίπρα και τη νέα κυβέρνηση, με φόντο τις αμαρτωλές συμβάσεις ΟΠΑΠ, κρατικών λαχείων και ιπποδρομιακού στοιχήματος.
Στο νέο φύλλο της Finance & Markets Voice, διαβάστε επίσης:

- Οι έξι ημέρες που θα κρίνουν τα πάντα: Όλες οι εξελίξεις από το Eurogroup και τις επαφές με τους ευρωπαίους εταίρους. «Ψήνεται» συμφωνία-γέφυρα στην επόμενη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών.
- Αποκαλύψεις στη «Μαύρη Λίστα»: Ποιοι και πώς μοίραζαν εκατομμύρια συρώ στους γαλαζοπράσινους ημέτερους στο παρά πέντε των εκλογών.
- Οι 3 πυλώνες της «Σεισάχθειας»: Ο νέος φορέας διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους και οι προϋποθέσεις για διαγραφή δανείων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
- No pasaran σε Ελληνικό και αεροδρόμια: Στον «πάγο» βάζει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας η νέα κυβέρνηση.
- Αποκαλυπτικό άρθρο του «ειδικού συνεργάτη»: Τσουνάμι αλλαγών σε όλες τις τράπεζες. Το Δημόσιο ενεργοποιείται ως βασικός μέτοχος των ιδρυμάτων και αξιοποιεί τη συμμετοχή του μέσω του ΤΧΣ.
- Χρηματιστήριο: Ποια σενάρια παίζουν για την επόμενη μέρα, με βάση, πάντα, τις πολιτικές εξελίξεις. Επίσης, τεχνική ανάλυση και σχόλια από τον Βασίλη Αργυρόπουλο και τον Ηλία Ζαχαράκη.
Και επίσης, Οικονομία, Φορολογία, Ενέργεια, Media, Περιβάλλον, Υγεία και όλες οι αγαπημένες σας στήλες σε 32 έγχρωμες σελίδες. Στα περίπτερα, σε όλη την Ελλάδα, μόνο με 1 ευρώ.
SSL Certificates