.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Γιατί, απλά, ο Γιάνης Βαρουφάκης ξέρει γράμματα !!!
Ξέρει ότι η ελληνική κρίση ήταν εξ' αρχής και συνεχίζει να παραμένει ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ !!!



Και ότι βαφτίστηκε ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ, για να μοιραστεί η μαύρη τρύπα και οι επισφάλειες των ελληνικών και ευρωπαϊκών τραπεζών, στους ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ της Ελλάδας και της Ευρωζώνης !!!




Έτσι λοιπόν, αφού σήμερα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται με 240 Δις δάνεια, εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά είναι σε καθυστέρηση και κόκκινα, έναντι 145 μόνο Δις καταθέσεων, εκ των οποίων μάλιστα το 93% είναι μικρότερο των 10.000 ευρώ, τότε γιατί πρέπει οι Έλληνες να φοβόμαστε τον ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ;;;

Αν δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό,  Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!
Τι να φοβηθούμε λοιπόν ;;; 
Τον εαυτό μας ;;;

Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ, όμως, έχουν κάθε λόγο να τον φοβούνται οι δανειστές, οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών και η κατεστημένη ελληνική τάξη, 
δηλαδή οι Έλληνες που ανήκουν στην κατηγορία του 0,4% και έχουν περισσότερα από 100.000 ευρώ καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.
Οι υπόλοιποι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Αντίθετα.
Θα γλυτώσουμε από τα 100 περίπου Δις των ληξιπρόθεσμων οφειλών μας στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, από τα 240 περίπου Δις των δανείων μας στις Τράπεζες, από τα 327 Δις του επίσημου, λογιστικοποιημένου δημοσίου χρέους μας και από τα 200 τουλάχιστον Δις των εγγυήσεων του δημοσίου και των swaps που κάποια στιγμή, νομοτελειακά, θα προστεθούν στο επίσημο χρέος.

ΟΛΑ ΜΑΖΙ, 100+240+327+200 = 867 Δις, 
δηλαδή σχεδόν 500% του ΑΕΠ !!!

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ σημαίνει μηδενισμός του κοντέρ και restart !!!


Από το ΜΗΔΕΝ και με πολλά προβλήματα, αλλά και με μηδενισμένο το κοντέρ του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους.
Με τα σπίτια και την υπόλοιπη περιουσία μας, δημόσια και ιδιωτική, απαλλαγμένα από τα βάρη της εξυπηρέτησης των χρεών μας, αφού δεν πρόκειται νάρθουν ποτέ εδώ οι φίλοι μας οι Γερμανοί να φορτώσουν για το Βερολίνο, ούτε την Ακρόπολη, ούτε τα χωράφια, ούτε τα σπίτια, ούτε τα εργοστάσια, ούτε τα αυτοκίνητα, ούτε τα πρόβατα, ούτε τη θάλασσα μας.

Και όλα αυτά ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ και της ΕΕ, 
αφού έχουμε πλέον κουραστεί να επαναλαμβάνουμε ότι το GREXIT όχι μόνο δεν υπάρχει (αρθ. 140, παρ. 3, Συνθήκη Λισαβώνας + Άρθρο 50, Συνθήκη ΕΕ), αλλά ότι συνιστά τη μεγαλύτερη επικοινωνιακή ΑΠΑΤΗ του Μνημονίου και του Δόγματος του Σοκ, για να κρατούνται οι λαοί της ευρωζώνης φοβισμένοι, υποταγμένοι και καθηλωμένοι στους καναπέδες τους, παραλυμένοι από το φόβο και ανήμποροι να αντιδράσουν.

Αυτός είναι λοιπόν ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ !!!
Ποιος έχει τώρα λόγο να τον φοβάται και να ψάχνεται για PLAN B ;;;
Εμείς ή αυτοί ;;;
Η απάντηση είναι απλή.
Ρωτήστε τους πιστωτές ή τους κομιστές επιταγών των εταιρειών που μπαίνουν στο άρθρο 99 ή τους εγγυητές των δανείων που σκάνε !!!
Λέγε με και EFSF, ESM, EKT, IMF, ΑΓΟΡΕΣ, κλπ ... κλπ....
Στους οποίους ορθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης επεσήμανε ότι τους συμφέρει περισσότερο να μας κουρέψουν το χρέος αντί να μας δώσουν νέα δάνεια, αφού το κούρεμα είναι ο μόνος τρόπος για να απομειωθεί και να περιοριστεί η μη βιώσιμη ελληνική επισφάλεια των 867 Δις ευρώ !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/cds-141-efsf.html
SSL Certificates