.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

110 ΔΙΣ ΧΡΕΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Έκθεση του Ιδρύματος Bruegel, αποκαλύπτει το έγκλημα των Μνημονίων, με τα οποία το ελληνικό δημόσιο χρέος ξεφορτώθηκε από τις τράπεζες της Γαλλίας και της Γερμανίας και φορτώθηκε στις τράπεζες της Ελλάδας, της Αγγλίας και των ΗΠΑ, στους φορολογούμενους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης και στον EFSF, από τον οποίο κατέληξε σήμερα στον ESM !!!

Αναφερόμαστε στην έκθεση σε τραπεζικό δανεισμό των ευρωπαϊκών και λοιπών τραπεζών. 
Πόση είναι αυτή; 
Η απάντηση με δύο γραφήματα.

Το πρώτο.
Η έκθεση σε δάνεια των τραπεζών της Ευρώπης, της Βρετανίας ξεχωριστά και των ΗΠΑ. 
Αφήνουμε την καμπύλη να σας ταξιδέψει στην πραγματικότητα που μας κρύβουν ή θολώνουν. Απολαύστε την ελάφρυνση τα τρία χρόνια 2009-2012.

Το δεύτερο.

Οι απαιτήσεις των τραπεζών, ανά κράτος, από το τέλος του 2009 έως τον Σεπτέμβρη του 2014. Δείτε πόσο ωραία ξεγλίστρησαν από την έκθεση π.χ. οι γαλλικές αλλά και οι γερμανικές τράπεζες. 
Ειδικά οι πρώτες την μηδένισαν! 
Κάτι που δεν συνέβη για τις βρετανικές και τις αμερικανικές, οι οποίες αντιθέτως, αύξησαν την έκθεσή τους σε ελληνικό χρέος από το 2012 και μετά.
Κοινοποιήστε το παρόν, ώστε ο καθένας να γνωρίζει που πήγαν τα χαμένα χρόνια ζωής μας λόγω της καταναγκαστικής (πάντα για το καλό μας) λιτότητας που κόμισαν οι συγκυβερνώντες. 
Καθώς και την συνευθύνη των λοιπών Ευρωπαίων ηγετών που πλέον αρνούνται κάθε βοήθεια στη νέα Ελληνική κυβέρνηση, ενώ γνώριζαν ότι ελαφρώνοντας τις τράπεζές τους φόρτωναν την υποχρέωση στις πλάτες των πολιτών.

Τα στοιχεία είναι από το βελγικό Ίδρυμα Bruegel.

ΠΗΓΗ
http://www.komistes.gr
SSL Certificates