.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

NEA ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ !!! ΜΟΥΦΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ EBRD !!!

H EBRD διαψεύδει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!
Δεν έχει τεθεί θέμα παγώματος της χρηματοδότησης για την Ελλάδα !!!





ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η EBRD ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ !!!

ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ !!!



Η Ευρωπαική Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) δεν ανέβαλε τη λήψη απόφασης για το αν θα αρχίσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ή όχι, για μετά τις εκλογές, αναφέρει με e-mail του ο επικεφαλής για τις σχέσεις της τράπεζας με τα ΜΜΕ Axel Reiserer, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από πηγές του ΥΠΑΝ περί... "παγώματος".
Νωρίτερα, πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης ανέφεραν ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) παγώνει το σχέδιο για τη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση της τράπεζας απέστειλε στην ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης σχετικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ενημερώνει το επιτελείο του υπουργείου ότι παγώνει τις διαδικασίες εν όψει των εκλογών της Κυριακής.
Αποκαλύπτοντας τις σκοπιμότητες των... προφητών του ΥΠΑΝ λοιπόν, ο κ.Reiserer δήλωσε : 
«Συνεπώς, η EBRD δεν ενημέρωσε το ελληνικό υπουργείο Ανάπτυξης για πάγωμα... Δεν υπάρχει "πάγωμα" και η διαδικασία λήψης απόφασης είναι σε εξέλιξη» !!!

ΠΗΓΗ
http://www.fmvoice.gr/index.php/2012-09-12-05-20-12/financial-news/2012-09-12-05-20-43/item/101527-ebrd-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1
SSL Certificates